Cristiano Ronaldo
 Profimedia, Xposurephotos
OSTAJU BROJNA PITANJA

NEOČEKIVANI PREOKRET U VELIKOM NOGOMETNOM SKANDALU U tišini odbačena optužba za silovanje protiv Cristiana Ronalda, glavnu ulogu odigrali Amerikanci!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. lipanj 2019. 13:00

Ispod radara i u tišini odbačene su sve optužbe za silovanje protiv Cristiana Ronalda.

Američka manekenka Kathryn Mayroga tvrdila je da ju je Ronaldo napao u njenom penhouseu u Las Vegasu 2009. godine, a da su onda Portugalčevi odvjetnici platili 295.000 funti za njenu šutnju o incidentu. Ali na kraju se odlučila javno optužiti Ronalda u rujnu prošle godine i policija u Las Vegasu otvorila je službenu istragu.

U siječnju ove godine tako je policija zatražila Ronaldov DNA uzorak. Na kraju je sve završilo tako što je prošlog mjeseca Mayrogin odvjetnički bez dodatnih objašnjenjea tim povukao tužbu.

Zasad ostaje nejasno je li Mayroga postigla novu nagodnu sa slavnim nogometašem koji je cijelo vrijeme odlučno putem društvenih mreža negirao bilo kakvo zlodjelo.

Mayroga je upoznala Ronalda radeći kao promotorica za noćni klub Rain u periodu kada je Ronaldo prešao iz Manchester Uniteda u Real Madrid. Par je fotografiran zajedno u VIP salonu kluba, a manekenka je tvrdila da ju je Ronaldo kasnije silovao.

"Odlučno demantiram bilo kakve optužbe koje su iznesene protiv mene. Silovanje je zločin i kosi se sa svim mojim vjerovanjima", poručio je kasnije Ronaldo putem društvenih mreža, nazvavši ovakve vijesti 'lažnima'.

U međuvremenu se pojavila i nova verzija, po kojoj Ronaldo ipak nije siguran od optužbe za silovanje. Novinar Der Spiegela Rafael Buschmann objavio je Twitteru da je cijeli slučaj samo prebačen na drugi sud.

Linker
26. travanj 2024 07:43