Soccer Football - Paris Saint-Germain F.C. - Neymar Jr Press Conference - Paris, France - August 4, 2017 New Paris Saint-Germain signing Neymar Jr poses with the club shirt REUTERS/Christian Hartmann TPX IMAGES OF THE DAY
REUTERS/Christian Hartmann

'MILIJUN' JE VEĆ VRAĆEN

'NEYMARMANIJA' TRESE PARIZ PSG-u će se najbogatiji transfer ikad itekako isplatiti: Prvog dana prodano je čak 10.000 dresova brazilskog asa

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 05.08.2017. u 10:18

 • Francuski nogometni prvoligaš PSG je u petak prodao 10.000 dresova s imenom svog novog pojačanja i najskupljeg nogometaša svijeta brazilske zvijezde Neymara.

  Dres s imenom Neymar Jr. na leđima i brojem deset stoji 100 eura i s 10.000 prodanih primjeraka PSG je samo u petak zaradio milijun eura.

  Ako bi PSG svaki dan prodao 10.000 dresova s imenom brazilskog nogometaša, tada bi 222 milijuna eura, koliko su platili Barceloni za njegov dolazak, vratio do sredine ožujka s obzirom da prihod od prodaje dijeli s proizvođačem sportske opreme Nike.

  Dres s Neymarovim imenom se u petak prodavao u dvije trgovine u Parizu, na Champs-Elysees i kod stadiona Park Prinčeva, tako da su prodavači odlučili u subotu uvesti pravilo da jedna osoba smije kupiti samo jedan dres.

  Neymara će PSG navijačima predstaviti danas u 13,45 na domaćem stadionu prije prve utakmice nove sezone prvenstva protiv Amiensa.

  Tagovi