Screenshot: Facebook
HAKIRAN JOJ MOBITEL

NEZAPAMĆEN SKANDAL U REDOVIMA HRVATSKOG PROTIVNIKA NA EURU Reprezenativci dijele fotografije obnažene rukometne heroine! Ona najavila kraj karijere!

Norveškoj rukometnoj reprezentativki Nori Mork za vrijeme reprezentativnog okupljanja hakiran mobitel, s kojega su preuzete obnažene fotografije
Piše: Filip OžboltObjavljeno: 17. siječanj 2018. 13:07

Norveški rukometni reprezentativci i rukometna heroina Nora Mork našli su se u središtu skandala u jeku Europskog prvenstva.

Desnoj vanjskoj mađarskog Györa, europskoj i svjetskoj prvakinji s Norveškom u listopadu je za vrijeme reprezentativnog okupljanja hakiran mobitel, s kojega su preuzete obnažene fotografije, koje su počele kružiti, ni manje ni više, nego između članova Norveškog rukometnog saveza.

Fotografije su došle i do rukometnih reprezentativaca, a za njihovo uplitanje u cijeli skandal saznalo se ovih dana, koje oni provode u Poreču.

Maltretirali su me

Izbornik Christian Berge i kapetan Bjarte Myrhol, kao ni press direktor Lars Otto Björnland, s kojim smo proteklih dana bili u kontaktu, nisu htjeli komentirati cijelu situaciju.

- Momčad želi zadržati fokus na sportu jer se nalazi usred prvenstva - kratko se oglasila jedino tajnica Saveza Heidi Tjugum.

S druge strane, Mork sprema pravnu bitku protiv Saveza i najavljuje mogući odlazak iz reprezentacije.

Annonse | @iglowofficial Begynner å se resultater

A post shared by Nora Mørk's Official Instagram (@noramrk_9) on

- Bila sam potpuno slomljena. To je moje okruženje i mislila sam da su to ljudi koji bi se trebali brinuti o meni. Doista sam razočarana i žao mi je - kazala je Nora Mork i nastavila:

- Savez je obaviješten da razmišljam o svojoj budućnosti u reprezentaciji. Ne znam želim li biti dio kolektiva koji više štiti kolege koji su počinili seksualno uznemiravanje, nego mene osobno.

God jul! Merry Christmas

A post shared by Nora Mørk's Official Instagram (@noramrk_9) on

Savez ne samo da dosad nije poduzeo nikakve mjere, već se nije ni ispričao Mork sve dok nedavno predsjednik Saveza Kare Geir Lio u otvorenom pismu nije konstatirao, “ne smatram prikladnim i ispravnim ono što je Savez po tom pitanju učinio”.

Mork je na kraju poentirala:

- Samo želim reći da su me kolege maltretirale i da nitko nije odgovarao već predugo - podvukla je jedna od najboljih svjetskih rukometašica.

Linker
20. travanj 2024 12:54