Screenshot
SAZNAO NA TELEVIZIJI

NITKO NIJE POŠTEĐEN HORORA Kiriljenku izgorjela kuća u Los Angelesu: 'Probudio sam se u 5.30 i vidio da je cijela planina gori!'

Piše: HinaObjavljeno: 24. prosinac 2017. 14:37

Predsjedniku Ruskog košarkaškog saveza (RBF) i bivšem NBA igraču Andreju Kiriljenku (36) izgorjela je kuća u velikom šumskom požaru u Los Angelesu.

Srećom, nitko nije stradao jer je cijela obitelj na vrijeme napustila 5,5 milijuna dolara vrijedan objekt.

"Probudio sam se u 5,30 i vidio da je cijela planina u blizini naše kuće pod vatrom. Vidio sam pakao na Zemlji. Izgledalo je kao kraj svijeta. Srećom, bio sam kod kuće sa svojom obitelji," kazao je Kiriljenko.

Probudio je ostale ukućane, nakon čega su pokupili nekoliko sitnica i napustili svoj dom.

"Moj najstariji sin Stepan je ponio školski pribor i domaću zadatku, kćer Aleksandra je uzela bojanku, a drugi sin Fedor uzeo je hokejašku odjeću. Supruga je spremila dokumente i putovnice. U početku smo bili u hotelu, ali sada smo kod prijatelja," kazao je Kiriljenko.

Nadao se kako se požar ipak neće toliko proširiti i zahvatiti njihovu kuću.

"U počeku sam mislio da požar neće doći do nas, ali kasnije sam na televiziji vidio kako je naša kuća izgorjela."

Kazao je kako zbog obveza u RBF-u ne provodi mnogo vremena u LA-u, ali ovoga puta kao da je nešto predosjetio i produžio je boravak.

"Većinu vremena sam u Rusiji zbog obaveza u košarkaškom savezu. Nisam trebao biti u LA-u na dan požara, ali srećom da sam ostao duže, tko zna kako bi se sve završilo da me nije bilo."

Kiriljenko je deset godina igrao za Utah Jazz (2001-11), a po jednu sezonu u redovima Minnesota Timberwolvesa (2012-13) i Brooklyn Netsa (2013-14). Igrao je i za moskovski CSKA i Spartak iz St Peterburga.

Linker
23. travanj 2024 15:05