Reuters / Michael Dalder Livepic
POTRESI U DORTMUNDU

NJEMAČKI VELIKAN KAZNIO SVOG NAJBOLJEG NAPADAČA, ALI OVOM NIŠTA NIJE JASNO 'Ja zakasnio na trening? Nije istina, nije mi jasno zašto sam suspendiran'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. studeni 2017. 12:04

Njemački mediji u četvrtak su objavili vijest kako je jedan od najboljih napadača današnjice, Gabonac Pierre-Emerick Aubameyang izbačen iz momčadi Borussije Dortmund iz disciplinskih razloga.

Jedan dio medija govori kako je glavni razlog suspenzije kašnjenje na trening, dok drugi dio smatra da se Barcelona u vrijeme reprezentativne stanke dogovorila s čelnicima Borussije oko njegovog transfera.

Aubameyang je i ranije bio kažnjavan iz disciplinskih razloga još u vrijeme kada je Borussiju vodio Thomas Tuchel kada je propustio utakmicu Lige prvaka prtiv Sporting Lisabona zbog putovanja u Milan koje mu nije bilo dopušteno. Početkom ove godine Borussija ga je kaznila s 50.000 eura jer je na utakmici protiv Schalkea pogodak proslavio maskom koja je promovirala reklamnu kampanju jedne poznate sportske tvrtke.

- Nije istina da sam zakasnio na trening. Nakon mog puta u Milan mogao sam shvatiti suspenziju jer sam ignorirao određena pravila. Ovog puta zaista mi nije jasno zašto sam suspendiran - rekao je Aubameyang.

Također valja napomenuti kako je Borussija u velikoj krizi i nisu dobili utakmicu u Bundesligi od 30. rujna, a spomenuti napadač nije postigao pogodak već 445 minuta.

Linker
19. travanj 2024 01:18