Reuters

JAVLJAJU I TALIJANI

NOVAK ĐOKOVIĆ BIO BLIZU RAZVODA Jelena je već odvojila bankovne račune zbog 'bolivudske afere'?

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 29.08.2016. u 09:08

 • BOLLYWOOD U teniskim se krugovima govorilo da je najbolji tenisač na svijetu imao avanturu s jednom indijskom glumicom

  Talijanska La Gazzetta dello Sport objavila je uz priličnu dozu zadrške da je najbolji tenisač svijeta Novak Đoković uoči početka Wimbledona bio pred razvodom s Jelenom Ristić.

  Dakle ni dvije godine nakon vjenčanja na crnogorskom Svetom Stefanu (neposredno nakon osvajanja Wimbledona i povratka na broj jedan rang-liste) i rođenja sina Stefana u listopadu 2014. godine.

  Zna se da je Đoković nakon šokantnog poraza od Sama Querreyja u 3. kolu Wimbledona spominjao obiteljske probleme i sada kad je to spomenuto u New Yorku, rekao je da svatko u životu nailazi na izazove i da se oni rješavaju.

  Pretpostavka je stoga da je Novak probleme sa suprugom Jelenom riješio.

  Njihova veza traje još od tinejdžerskih dana i stoga nije čudno da je nakon toliko vremena došlo do krize. Tko je uostalom imun na to? Čim je Gazzetta objavila o čemu se radi, logično je da znaju nešto više. Vrlo tiho u teniskim se krugovima govorilo da je Đoković imao avanturu s indijskom glumicom Deepikom Padukone, te da je Jelena na tu spoznaju odvojila bankovne račune...