Gabriele Maltinti/Getty Images
ISTRAGA U TIJEKU

NOVE LOŠE VIJESTI ZA CRISTIANA RONALDA Policija u Los Angelesu ponovno otvorila slučaj, zbog optužbe za silovanje prijeti mu doživotni zatvor

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. listopad 2018. 10:37

Posljednjih dana medijske stupce puni vijest o optužbama za silovanje koje je izvjesna Kathryn Mayorga iznijela protiv Cristiana Ronalda.

Mayorga je prošlog četvrtka podnijela tužbu protiv slavnog Portugalca, a potom je njezin intervju izašao u Der Spiegelu. Ronaldo tvrdi da je nevin, a sada su iz policije u Los Angelesu potvrdili da će opet otvoriti slučaj.

Bivša manekenka tvrdi da ju je Ronaldo napastovao 13. lipnja 2009. godine u svom apartmanu hotela u Los Angelesu. Ronaldo tvrdi da je riječ bila o sporazumnom seksu. Odvjetnici dviju strana tada su postigli dogovor kojim je Ronaldo isplatio Mayorgi 375.000 dolara uz obavezu da više nikada ne spomene taj slučaj. I tako je bilo, sve dosad...

Zakon savezne države Nevade u kojoj se dogodilo navdno silovanje kaže da zastara ne postoji ukoliko je žrtva pijavila zločin unutar četiri godine što je bio slučaj. A maksimalna kazna za taj zločin je doživotni zatvor uz mogućnost uvjetne kazne nakon 10 godina.

Linker
25. travanj 2024 10:01