REUTERS/Antonio Bronic
HVALI MORE, DRŽ SE KRAJA

OBOŽAVATELJI RAZOTKRILI KAMO SU MODRIĆ I KOVAČIĆ POBJEGLI OD MEDIJA Srebrni 'Vatreni' bili su tajanstveni, ali procurila im je omiljena destinacija

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 20. srpanj 2018. 20:05

Jasno da srebrni reprezentativci u ovom trenutku žele samo odmor i bijeg od medija, ali jasno i da obožavatelji žele "dočeke" odrađivati još barem tjedan dana. Vratili su se kao junaci, tako su i dočekani, a sada svi žele znati gdje su i što rade... I još malo feštati.

Iako na društvenim mrežama nisu otkrili svoju "morsku lokaciju", već se samo pohvalili istom, Mateo Kovačić i Luka Modrić možda su i pomislili da će moći barem malo osjetiti kako izgleda mir i tišina, no obožavatelji su na svakome koraku, prenosi Slobodna Dalmacija.

Ovaj put oni su ih i otkrili; zaluđeni fanovi najprije su se fotografirali sa svojim idolima, a onda otkrili i gdje su to učinili. Čini se tako da ova dva reprezentativca sa svojim boljim polovicama ljetuju u Modrićevom kraju, Zadru.

Javila se i Izabel Kovačić s iste lokacije, objavivši najprije fotografiju plavetnila, a potom i sebe u društvu ogromnog plišanog medvjedića.

Screenshot / Slobodna Dalmacija

Koliko će se ekipa zadržati u Zadru, ne znamo, ali nije mnogo vjerojatno da će ikakve detalje objavljivati na društvenim mrežama. Uz more i sunce ionako im ne treba ništa više.

Linker
18. travanj 2024 09:48