Dino Panato/Getty Images
Dino Panato Getty Images

IMA NEKA TAJNA VEZA

OBUKAO DRES LEGENDE VATRENIH I IZAZVAO LAVINU Pogledajte kako se zvijezda BIH u karanteni sjetila starog prijatelja, a fanovi ga zasuli komentarima

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 24.03.2020. u 22:54

 • Miralem Pjanić dane provodi u izolaciji, baš kao i ostatak momčadi Juventusa i većina nogometaša Serie A, a večeras je fanove odlučio počastiti posebnim videom.

  Trenutno se nalazi u karanteni u BiH i prije povratka u Italiji morat će proći 14 dana samoizolacije, a večeri u kući često ovih dana krati uz igrice.

  Pjana je u utorak navečer pokazao kako obično izgleda karantena u njegovom dnevnom boravku. Na ovoj snimci igra Pro Evolution Soccer i to u dresu Marija Mandžukića s brojem 17, uz poruku: 'Karantena! Svima vam šaljem zagrljaj'.

  Zanimljivo, njegovi pratitelji su redom komentirali upravo Mandžin dres i sjetili neprežaljenog hrvatskog borca koji je i danas omiljen i Torinu, a još početkom sezone je otpisan iz momčadi, po volji novog trenera Maurizija Sarrija.

   

  "Kakav dres, nedostaje mi Mario Mandžukić; Marioone, uvijek u našim srcima!; Svaka čast Pjaniću, Mandžukić i tebi nedostaje", samo su neki od desetaka komentara o potjeranom Juventinu.

  Iz drugih medija