Mark Runnacles/Getty Images
EKSPRESNA REAKCIJA SKY SPORTSA

OSRAMOĆENU IKONU LIVERPOOLA STIGLA KAZNA ZBOG POTEZA KOJI JE ZGROZIO NOGOMETNU JAVNOST 'Bio je to trenutak ludila koji je teško objasniti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. ožujak 2018. 00:24

Sky Sports suspendirao je do daljnjega legendarnog bivšeg nogometaša Liverpoola Jamiea Carraghera zbog velikog incidenta koji se dogodio proteklog vikenda. Tako se legenda Liverpoola neće pojaviti večeras u emisiji Monday Night Football.

Naime, Carragher, koji radi kao stručni sukomentator na Sky Sportsu, burno je reagirao na provokacije prilokom upravljanja automobilom i na semaforu pljunuo u smjeru drugog automobila u kojem su se nalazili jedan muškarac i njegova 14-godišnja kćerkica. Sve se dogodilo nakon 2:1 pobjede Manchester Uniteda protiv Liverpoola u Premiershipu, a da stvar bude po Carraghera gora, incident su uhvatile kamere.

"Sky Sports shvaća ovakve stvari jako ozbiljno i snažno osuđuje Jamieve postupke. Jasno smo mu to rekli danas i suspendirali ga s njegovih dužnosti. Takvi postupci su ispod standarda kakvog očekujemo od naših ljudi", stoji u priopćenju Sky Sportsa.

Carragher se u nekoliko navrata ispričao zbog svojeg postupka nazvavši ga 'trenutkom ludila'. Zasad ga je Sky Sports samo suspendirao, ne i otpustio, a podršku mu je iskazao kolega Garry Neville na Twitteru.

"Ovaj izolirani incident nas ne bi smio zaustaviti da i dalje radimo zajedno", napisao je Neville.

"Bio je to trenutak ludila koji je teško objasniti. Nazvao sam obitelj, razočaran i urujan, Ispričao sam se 14-godišnjakinji. Za time najviše žalim, što se 14-godišnjakinja našla usred svega, usred mog verbalnog okršaja s ocem. Ono što sam napravio bilo je bez sumnje odvratno...", dodao je Carragher.

Linker
19. travanj 2024 04:30