Screenshot: Instagram
LJUBAVNA PRIČA KOJA OSVAJA

OTKRIVENA POZADINA LJUBAVNOG ODNOSA ZLATNOG PARA KOJI JE SEKSI NASTUPOM ODUŠEVIO SVIJET Cijeli život su zajedno, a u vezi su bili osam mjeseci...

ZLATNI PAR IZ PJONGČANGA Kanađani Tessa Virtue i Scott Moir osvojili su prvo mjesto u plesnim parovima i ekipno zlato s uvjerljivih 118.10 bodova, ali i uzburkali duhove javnosti
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. veljača 2018. 20:00

Tessa Virtue i Scott Moir kanadski su par u umjetničkom klizanju koji je impresionirao sjajnim nastupom na ZOI u Pjongčangu, osvojivši prvo mjesto u svojoj disciplini s uvjerljivih 118.10 bodova te ekipno zlato. Njihova izvedba imala je glazbenu podlogu u pjesmama “Roxanne” i “Come What May” iz romantičnog mjuzikla “Moulin Rouge”, a njihov senzualan nastup izazvao pitanja jesu li 28-godišnja Tessa i 30-godišnji Scott par i u privatnom životu.

- Da, bilo je na granici, tako bi se najbolje mogao opisati naš nastup. Namjera nam je bila unijeti malo seksualnosti i suvremenosti u našu izvedbu. Uvijek nastojimo prenijeti priču, izazvati reakcije, jer je jako romantično kada su muškarac i žena zajedno na ledu. Imamo odličan odnos i prijateljstvo koje je vrlo prisno - pojasnila je Kanađanka priču koja se probudila baš oko Valentinova.

‘Blaži’ nastup za ZOI

Inače, to je bila blaža verzija njihova nastupa, s obzirom na renome Olimpijskih igara kao obiteljskog natjecanja zbog kojeg su morali malo “smiriti strasti”:

- Bili smo svjesni da ćemo za Olimpijske igre ipak morati nešto izmijeniti - rekla je Tessa.

Povijest ove kanadske ljubavne sage potječe još iz njihova ranog djetinjstva. Naime, Tessa i Scott počeli su klizati zajedno zaslugom Scottove ujne i trenerice klizanja koja je prepoznala veliki potencijal u njihovu zajedničkom nastupanju na ledu. Scott je jednom izjavio da su se u početku bojali uopće držati za ruke.

#tbt #Courchevel #VirtueMoir #XX

A post shared by Tessa Virtue (@tessavirtue17) on

U dobi od sedam, odnosno devet godina, njihovo prijateljstvo preraslo je u zaljubljenost što je rezultiralo slatkom dječjom ljubavnom vezom koja je trajala oko osam mjeseci. Kao što to obično biva u dječjem svijetu, mali Scott našao se na udaru šala njegovih prijatelja, stoga je on odlučio nazvati Tessu i prekinuti njihovu romansu.

Pauza od dvije godine

Niz godina ovaj par ostvaruje vrhunske rezultate u svijetu umjetničkog klizanja; osvojili su olimpijsko zlato u Vancouveru i srebro u Sočiju. Nakon Sočija napravili su dvogodišnju pauzu od natjecanja, a na iznenađenje mnogih vratili su se za ove Zimske olimpijske igre smatrajući da njihov posao još nije dovršen. Hoće li se njihova uspješna sportska priča pretvoriti u ljubavni “happy ending”, tek ostaje tek vidjeti.

#tbt #VirtueMoir #XX

A post shared by Tessa Virtue (@tessavirtue17) on

#Helsinki2017 #VirtueMoir

A post shared by Tessa Virtue (@tessavirtue17) on

Lights, camera, TSN! #CTNSC17 #VirtueMoir @tsnolympics @tsn_official

A post shared by Tessa Virtue (@tessavirtue17) on

: @eelinpaas #NHKTrophy2016 #GivingSomeSeriousSideEye

A post shared by Tessa Virtue (@tessavirtue17) on

Linker
18. travanj 2024 07:20