Tennis - French Open - Roland Garros, Paris, France - May 29, 2018 Serena Williams of the U.S in action during her first round match against Czech Republic's Kristyna Pliskova REUTERS/Christian Hartmann TPX IMAGES OF THE DAY - RC12F0AF5CF0
Christian Hartmann / REUTERS

Serena Williams

POVRATAK NAKON PORODA

POGLEDAJTE U KAKVOJ JE MODNOJ KOMBINACIJI NA ROLAND GARROSU NASTUPILA SERENA Izgleda kao odijelo superjunaka, a ima i posebnu namjenu

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 30.05.2018. u 13:32

 • Američka tenisačica Serena Williams drži da je crni kombinezon koji je nosila tijekom nastupa u prvom krugu ovogodišnjeg Roland Garrosa puno više od samo modnog krika, piše The Guardian.

  Uski crni kombinezon s crvenom crtom na struku dizajniran je naime i da štiti od krvnih ugrušaka. To naravno nije jedini razlog zašto ga je obukla. Williams je rekla da je kombinezonom htjela poslati poruku o samopouzdanju.

  Tennis - French Open - Roland Garros, Paris, France - May 29, 2018 Serena Williams of the U.S in action during her first round match against Czech Republic's Kristyna Pliskova REUTERS/Christian Hartmann - RC1A169D99B0
  Christian Hartmann / REUTERS
   

  Tennis - French Open - Roland Garros, Paris, France - May 29, 2018 Serena Williams of the U.S in action during her first round match against Czech Republic's Kristyna Pliskova REUTERS/Christian Hartmann - RC1CFC858620
  Christian Hartmann / REUTERS
   

  "Osjećam se kao da taj kombinezon predstavlja sve žene koje su u svom životu, kada je riječ o njihovom tijelu, prošle puno mentalnih i fizičkih prepreka i koje su nakon tih iskušenja vratile samopouzdanje i vjeru u sebe", rekla je Williams nakon što je na teniskom terenu Philippe Chatrier u prvom kolu Roland Garrosa pobijedila Kristinu Pliškovu (rezultat je bio 7-6(4), 6-4).

  "Prilika je to da inspiriram cijeli niz nevjerojatnih žena i djece."

  Williams se slično obukla i 2002. godine tijekom nastupa na US Openu, samo što tada njezina oprava nije imala dugačke nogavice i rukave. Tenisačica Anne White nastupila je 1985. godine u Wimbledonu u bijelom kombinezonu dugačkih nogavica i rukava.

  Tennis - US Open 2002 - New York - USA - 26/8 - 8/9/02 Serena Williams - USA Mandatory Credit:Action Images / Rudy Lhomme - MT1ACI717465
  Rudy Lhomme / Action Images

  Serena Williams of the United States lunges for a shot from Daniela
Hantuchova of Slovakia during their match at the U.S. Open in Flushing,
New York, September 3, 2002. REUTERS/Shaun Best
PJ/SV - RP3DRIDNVRAA
  Shaun Best / REUTERS

  JUN 1985: ANNE WHITE OF THE USA PREPARES TO SERVE IN A REVOLUTIONARY ONE PIECE TENNIS OUTFIT AT THE WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS.
  Getty Images
   

  Williams je varijantu kombinezona koji je nosila u Roland Garrosu nazvala "kombinezon - nova verzija, 2.0". "Zovem ga mojim kombinezonom inspiriranim Wakandom", rekla je tenisačica, referirajući se na izmišljenu afričku zemlju iz serijala stripova o superjunaku Crnoj panteri.

  "(Ljudi iz Nikea i ja) smo ga dizajnirali puno prije izlaska (Crne pantere), ali me svejedno podsjeća na njegov kostim", rekla je Williams. "Kada nosim taj kombinezon osjećam se kao princeza ratnica. Stalno živim u svijetu mašte. Uvijek sam htjela biti superjunakinja i na ovaj način to nekako i mogu."

  Pobjeda u prvom kolu turnira Roland Garros bio je prvi natjecateljski meč koji je Williams odigrala u posljednjih 16 mjeseci. Podsjećamo, tenisačica je u braku s osnivačem internetske stranice Reddit Alexisom Ohanianom, a par je 1. rujna dobio kćerku Alexis Olympiju.

  Iz drugih medija