Screenshot/YouTube

VELIKI ŠOK U JAPANU

PROSLAVA SE TOTALNO OTELA KONTROLI, DOMAĆINI U ŠOKU Pomahnitali ragbijaši porazbijali cijeli klub, šokirani gosti bježali, a nastradao je i D.J.!

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 31.10.2019. u 21:59

 • Urugvajski ragbijaši su nakon poraza od Walesa (13-35), ispadanje sa svjetskog prvenstva proslavili u jednom noćnom klubu u Kumamotu...

  Noćni klub u japanskom gradu Kumamoto podnio je kaznenu prijavu protiv urugvajskih ragbijaša zbog uništavanja inventara i nasilničkog ponašanja.

  Urugvajski ragbijaši su nakon poraza od Walesa (13-35), ispadanje sa svjetskog prvenstva proslavili u jednom noćnom klubu u Kumamotu. Proslava se otela kontroli pa su se Urugvajci počeli nasilno ponašati prema ostalim gostima, razbijati inventar, udarali su po zidovima, a razbili su i opremu DJ-u. Šteta je procijenjena na oko 40.000 dolara.

  "Vlasnik je razočaran i ljut jer su ragbijaši napustili objekt bez isprike," kazao je odvjetnik koji je dodao kako vlasnik također razmišlja i o podnošenju kaznene prijave zbog nanošenja ozljeda jednom od članova osoblja.

  Oglasila se i Međunarodna ragbijaška federacija (IRFB) ispričavši se zbog incidenta.

  "Ovaj slučaj je vrlo razočaravajući i ne odgovara poznatom duhu turnira," navodi se u priopćenju IRFB-a.

  Reprezentacija Urugvaja osvojila je posljednje mjesto u skupini D svjetskog prvenstva u Japanu s jednom pobjedom i tri poraza.

  SP završava ovoga vikenda. U petak je na rasporedu susret za treće mjesto između Walesa i Novog Zelanda, a dan kasnije je finale između Engleske i Južne Afrike.

  Tagovi
  Iz drugih medija