screenshot
URUGVAJAC ĆE, ČINI SE, MORATI OTIĆI

PSG JE NOVI DOKAZ DA NOVAC NE KUPUJE TROFEJE, ALI NI SREĆU Nema kraja 'svađi godine': Igrači stali uz Brazilce, Cavani se sam druži s konjima!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. rujan 2017. 10:18

PSG je ove sezone platio pravo bogatstvo da dovede igrače s kojima bi mogao vratiti naslov francuskog prvaka, ali i napasti europski naslov. Neymar je stigao za nevjerojatna 222 milijuna eura i odmah 'zatvorio' svojevrsni brazilski krug igrača koji se cijelo vrijeme drže zajedno.

Međutim, Edinson Cavani odlučio je ne tako lako prepustiti privilegije u momčadi nekoj pridošlici pa su zaredali brojni bizarni trenuci koji su jedan dio nogometne publike zabrinuli, a drugi dobrano nasmijali.

Nakon svađe oko izvođenja penala i slobodnog udarca na utakmici protiv Lyona, Neymar se prvo posvađao s Urugvajcem na terenu pa i u svlačionici pa ga je i prestao pratiti na Instagramu. Sve skupa pokušao je izgladiti predsjednik kluba Nasser Al-Khelaifi s milijun eura Cavaniju da prepusti izvođenje takvih situacija na terenu Neymaru, no Cavani ga je glatko odbio.

A post shared by Thiago Silva (@thiagosilva_33) on

'Svađa godine' dobila je nastavak i u privatnom druženju igrača koji su, čini se, stali na stranu Brazilaca. Naime, Thiago Silva slavio je rođendan, a slike koje su objavljene na društvenim mrežama govore 'više od riječi'.

Na fotografijama je velika većina igrača PSG-a, no ne i Cavani koji je pak objavio video s ranča na kojem se sam nalazi u društvu nekoliko konja. Je li to Cavani htio nešto poručiti, ili samo bezbrižno podijeliti trenutak drzuženja s omiljenim životinjama, nije jasno, no ovakvo izoliranje svakako će se osjetiti na atmosferi u svlačionici pa samim time i na rezultatima. Nastavak sage očekujemo s nestrpljenjem...

Linker
24. travanj 2024 10:18