Cristiano Ronaldo snimljen u noćnom klubu u Las Vegasu u kojem je upoznao Kathryn Mayorgu, koja ga je optužila za silovanje (fotografija lijevo)
 Profimedia
SKANDALU SE NAZIRE KRAJ

'REKLA MI JE NE, NIJE HTJELA SEKS, TRAŽILA JE DA STANEM'! Otkriveni novi dokumenti, Nijemci tvrde da je Ronaldo odmah priznao silovanje!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. prosinac 2018. 00:36

Cristiano Ronaldo je u velikim problemima zbog optužbi da je silovao Amerikanku Kathryn Mayorgu u jutarnjim satima 13. lipnja 2009. godine, u hotelu Palms Place u Las Vegasu, i ako je suditi po seriji novih optužbi iz Njemačke, njegovim problemima se ne nazire kraj.

Posljednjih tjedana o slučaju se nije gotovo ništa pisalo te se činilo da je cijela ta priča potonula u zaborav, no ovih su dana isplivali novi detalji koji upućuju na to da portugalsku zvijezdu čekaju teški mjeseci.

Der Spiegel navodno ima povjerljivi dokument, upitnik od 27 strana koji je morao ispuniti Ronaldo za potrebe svojih odvjetnika, i u kojem je priznao da je imao seksualni odnos s Kathryn Mayorgom protiv njene volje. Odvjetnici su priznanje potpuno izmijenili, tvrdi njemački list i donosi primjer:

"Ona mi je rekla 'ne' i više me je puta tražila da stanem. Rekla je da nije za seks odmah jer smo se tek upoznali, ali me je primila za penis. Dugo nisam mijenjao pozu. Priznala mi je da nije željela da imamo odnos, ali se ponašala kao da ga želi", napisao je navodno Ronaldo, a odvjetnici su taj dio iskaza skratili na jednu riječ - 'ne'.

Navode još nekoliko pirmjera...

Je li ona ikada povisila ton ili vikala?

"Rekla je 'ne' i više puta tražila da prestanem", a odvjetnici su i taj dio navodno izmijenili i napisali - 'ne'.

Je li nešto rekla nakon seksualnog odnosa?

"Rekla je 'šu*ku, prisilio si me. Ti si idiot. Ja nisam kao druge. Odgovorio sam da mi je žao", dodao je Ronaldo, kako stoji u dokumentu navodno nastalom prije devet godina.

Njemački časopis Der Spiegel navodno posjeduje taj dokument i još stotine drugih dokumenata koji otkrivaju da je tim odvjetnika uspio ušutkati Kathryn Mayorgu prije devet godina kada je navodno došlo do kriminalnog čina. Ronaldov odvjetnički tim nastojao je spriječiti bilo kakvu medijsku eksponiranost, a nedavno je jedan od njegovih medijskih predstavnika tražio privremenu zabranu protiv odluke Der Spiegela da objavi navedene dokumente, no - bez uspjeha.

Linker
17. travanj 2024 22:11