Cristiano Ronaldo
 Getty Images
VELIKODUŠNA GESTA

RONALDO JOŠ JEDNOM POKAZAO DA JE ŠIROKE RUKE Jedan od najboljih svjetskih nogometaša osoblje hotela u Grčkoj nagradio napojnicom od 145.000 kuna

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 19. srpanj 2018. 15:32

Nakon što je Portugal u osmini finala poražen od Urugvaja, nakon čega je i ispao sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, Cristiano Ronaldo (33) otišao je na godišnji odmor u Grčku.

S obitelji je odsjeo u luksuznom hotelu Costa Navarino na Peloponezu, poluotoku u južnoj Grčkoj, a gostoprimstvo i ljubaznost osoblja toliko su oduševili portugalskog reprezentativca pa im se on odlučio odužiti i zahvaliti na navjerojatan način.

Naime, prije nego što je otputovao u Italiju, Ronaldo je hotelu ostavio napojnicu od 17.850 funti (oko 145.000 kuna), prenio je Daily Mail. Navodno je zatražio da se novac svim zaposlenicima raspodjeli na jednake dijelove.

- Naravno da čovjeku koji zarađuje milijune spomenuta svota ne znači ništa, ali bitna je namjera i zato - svaka mu čast! Mnogi bogataši mogli bi se ugledati na njega - komentirali su obožavatelji.

Inače, Cristiano je poslije ljetovanja u Grčkoj odletio u Italiju, i to kako bi finalizirao svoj 100 milijuna funti (oko 812 milijuna kuna) vrijedan transfer iz Real Madrida u klub Juventus.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Linker
19. travanj 2024 01:58