Facebook / Facebook
ZAVRŠAVA KARIJERU?

SLUČAJAN SUSRET S BIVŠIM VATRENIM 'Daj Pranja, na što ličiš, pa nisi Raul Meireles!'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 04. rujan 2016. 13:28

Sreli smo Danijela Pranjića. Razočaran je što neće moći uživo gledati reprezentaciju s Turskom jer će stadion biti prazan, no uglavnom se prepustio odmoru.

- Ne znam hoću li više igrati, u Slavoniji sam, treniram s Belišćem, pa ću vidjeti. Zasad ništa, a tko će i htjeti starog igrača - pomalo se i šali Pranjić na svoj račun, rođen 2. prosinca 1981. godine.

Zbog ozljede koljena ne nastupa od proljeća, potom se razišao s Panathinaikosom.

- Nisam htio trenirati s Osijekom da ne bi krenule priče - eto, vraća se. Odlučio sam se za Ivicu Grnju koji vodi Belišće. Pa Grnja me spremao još 2004. godine za Euro U-21 u Njemačkoj, kad nisam igrao jer sam bio suspendiran u Osijeku.

Čavrljali smo o koječemu, Pranjić se snebivao nad konstrukcijama da se su on i Rakitić prepustili alkoholu na Ugljanu u noći prije nego što je napadnuta vila u kojoj je igrač Barcelone boravio s obitelji, a što su pisali pojedini mediji.

- Nisam mogao vjerovati, kakve laži!

Smatra da možemo dobiti Tursku.

- Gledao sam ih s Rusijom, imaju kvalitetu, pogotovo Emre Mor, ali nisu na našoj razini.

I što dalje?

- Teško mi se sada i natjerati na pravi trening, ali nikad se na zna. Slobodan sam igrač i mogu potpisati i izvan prijelaznog roka - kazao je Pranjić koji je pustio bradu, zalizao kosu i izgleda zaista neprepoznatljivo, do te mjere da mu je Miljenko Mumlek u šali na Facebooku dobacio:

- Ma daj Pranja, na što ličiš, pa nisi Raul Meireles...

Linker
27. travanj 2024 04:38