Screenshot

VELIKI UDARAC

ŠOK ZA RONALDA, NJEGOV FRIZER PRONAĐEN U LOKVI KRVI! Sve upućuje na to da je izboden nožem, a pronađen je u samom središtu prostitucije

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 03.11.2019. u 15:55

 • Frizer portugalske nogometne zvijezde Cristiana Ronalda pronađen je mrtav u sobi jednog hotela u Zürichu, izvijestili su u nedjelju portugalski i španjolski mediji

  Ricardo Marques Ferreira (40) pronađen je na krevetu u lokvi krvi a sve upućuje da je izboden nožem, izvijestile su novine Correio de Manha i ABC.

  Beživotno tijelo pronašla je spremačica hotela. U sobi se osjećao vonj alkohola.

  Novine ABC navode kako je imao dogovoren sastanak s „jednim prijateljem“ u hotelu koji je završio svađom i ubojstvom.

  VALENCIA, SPAIN - SEPTEMBER 19: Cristano Ronaldo of Juventus reacts after his red card during the Group H match of the UEFA Champions League between Valencia and Juventus at Estadio Mestalla on September 19, 2018 in Valencia, Spain. (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)
  Getty Images
   

  Ferreira, rođen na portugalskom otoku Madeiri kao i 34-godišnji nogometaš Juventusa i reprezentacije Portugala, posljednje je dvije godine živio u Zürichu.

  U hotelu je boravio tjedan dana pa mediji nagađaju da je možda bio upleten u tamošnje podzemlje budući da je taj dio grada poznat po prostituciji i prodaji droge. Policija zasad ne isključuje niti jednu pretpostavku.

  Ferreira je bio poznat u Portugalu jer je osim za Ronalda radio za razne portugalske glumice i pjevačice.

  Iz drugih medija