youtube, Getty Images
NE SLUŽI MU NA ČAST

SRAMOTNA PRIČA ZVIJEZDE Igra za jedan od najbogatijih klubova svijeta, zarađuje brdo love, a poslao je k vragu majku koja živi u rupi punoj štakora

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 07. studeni 2016. 00:23

Napadač Manchester Cityja Nolito (30) sjajno zarađuje. Tjedno oko 110.000 eura, ali... To se nimalo ne odražava pozitivno na život njegove majke u rodnoj Španjolskoj. Dok on ne zna što će s novcem, ona jedva preživljava, a sada joj je prekipjelo i odlučila je otvoriti dušu novinarima.

Nezdrav i težak odnos Nolita i majke mu Rocio kulminirao je prošle godine u jednoj prepisci. Pale su teške riječi, a 46-godišnja žena otkriva što joj je sin sve izgovorio.

- Rekao mi je, “idi k vragu. Ako ćeš krasti, kradi. Ako ćeš prositi ispred dućana, prosi” - kaže Rocio Agudo Duran.

Nolito joj je u međuvremenu prestao plaćati stanarinu pa sada živi u uvjetima nedostojnim čovjeka.

Rupa puna štakora

- Morala sam provaliti u ovu rupu jer nije bilo drugog rješenja. Sve je prepuno smeća i štakora - otkriva Nolitova majka, koja u katastrofalnim uvjetima odgaja i dvojicu sinova iz drugog braka.

Španjolski nogometaš očito je zatvorio srce prema ženi koja ga je donijela na svijet pa se vrijedi zapitati što je dovelo do tako ružne situacije.

Rocio je Nolita odgajala u iznimno teškim uvjetima. Rodila ga je s nepunih 17 godina, a roditelji su je za kaznu izbacili iz kuće.

Prostituirala se, bavila preprodajom droge, zbog čega je završila i u zatvoru na 13 godina. Život na ulici bio je poput pakla, pa su odgoj mladog Nolita preuzeli djed i baka, koje on i danas jako voli i poštuje.

- Djed mi je bio poput oca. On se brinuo o meni i on me upoznao s nogometom - znao je puno puta reći nogometaš Manchester Citya.

Povodom istupa Nolitove majke javila se njezina majka, odnosno, Nolitova baka.

- Nolito je ponizan i skroman dečko, osoba koja zna kako biti pravi prijatelj. Slao je on njoj novac u Španjolsku, ali ona sada traži još više - tvrdi Dolores.

Gdje je novac završavao, teško je pogoditi, ali kako bilo, život nije mazio i ne mazi Nolitovu obitelj.

Linker
19. travanj 2024 18:41