REUTERS
IMA NOS ZA POSAO

STOPER, KAPETAN, ALI I STRAŠAN BIZNISMEN Jedna od najvećih zvijezdi Real Madrida bavi se nizom poslova na kojima je zaradio više od sto milijuna eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. svibanj 2018. 13:08

Velika većina sportaša odlučuje se nakon aktivnog bavljenja sportom pokrenuti neki vlastiti biznis, a jedan od njih je i nogometaš Real Madrida Sergio Ramos koji je na svoj posao nakon umirovljenja razmišljao i ranije.

Naime, prema pisanjima nekih španjolskih medija, kapetan 'kraljevskog kluba' u svijet biznisa ušao je još 2004. godine u vremenu kada je još nosio dres Seville. Španjolac je osnovao poduzeće pod imenom 'Sermos 32 SL' koje se bavi praćenjem iskorištavanja autorskih fotografija.

Procjenjuje se kako je do danas zaradio više od 100 milijuna eura, a osim spomenute Ramos posjeduje još pet firmi koje se bave različitim djelatnostima, a 'Sermos 32' zadužena je za vođenje internet stranice igrača koja je prema nekim informacijama uprihodila oko 37 milijuna eura.

Ramos ima i nekoliko firmi specijaliziranih za građevinske poslove, a bio je sudionik u izgradnji sportskog kompleksa u Marbelli.

Linker
25. travanj 2024 04:24