Screenshot: Instagram

TO JE PRAVA LJUBAV

SUPRUGA DARIJA SRNE OBJAVILA EMOTIVNU PORUKU SVOME MUŽU 'Nisi odustao kada bi svi drugi dignuli ruke, ja znam da ja bih! Pokaži im svima što znaš!'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 25.08.2018. u 19:26

 • Prvog dana svibnja Darijo Srna napunio je 36 godina i mnogi su se pitali ima li još motiva u čovjeku koji već gotovo 20 sezona igra profesionalni nogomet. Srna je ovoga ljeta potpisao za talijanski klub Cagliari, a već sutra bi mogao debitirati protiv Sassuola.

  Nacionalni antidopinški centar Ukrajine izrekao je 17-mjesečnu suspenziju legendi Šahtara i ex-kapetanu Vatrenih koja mu je povratak na terene omogućila tek 22. kolovoza 2018. Suspenzija je istekla i Darijo se napokon može posvetiti onome što radi najbolje - igranju nogometa.

  Iako je dio nogometne javnosti bio skeptičan, njegovi prijatelji i suradnici bili su uvjereni da mu karijera nije završena. Njegova supruga Mirela Forić Srna s kojom je u braku već osam godina na svome Instagram profilu podijelila je posebno dirljivu poruku:

  "Prije gotovo godinu dana rekao si: 'Ovo neće biti kraj moje karijere, to ti obećavam', a ti i ja smo vjerojatno jedine dvije osobe koje su u to vjerovale! Ali uspio si! Nikad nisi odustao, iako bi odustali mnogi od nas, ja pogotovo. Prošao si najgore trenutke, uvijek ponosan i s podignutom glavom, zato što si znao da nisi napravio ništa loše! Neizmjerno sam ponosna zbog tvoje hrabrosti, upornosti i tvog integriteta koji si pokazao tijekom toga teškog životnog puta, ali sam također uvjerena da si time naučio o životu, ljubavi i nadasve o sebi više nego ikada prije!", neizmjerno emotivna bila je Mirela i dodala:

   

  "Ovoga vikenda vraćaš se kamo pripadaš, u SVOJU igru, pokaži im kako se to radi, jer jedno zasigurno znam o tebi... nijednu bitku nikad nećeš izgubiti!"

   

  Iz drugih medija