REUTERS
'MOŽE BARCA PROĆI DALJE UZ POMOĆ..'

'SVATKO TKO KAŽE DA JE ZNAO ŠTO ĆE SE DOGODITI - LAŽE' Sad je počelo i ismijavanje Barcelone: 'Šalje mama Messiju sms: Sine, čuvaj se tamo u Cavani..'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. veljača 2017. 00:18

Nevjerojatni poraz Barcelone na Parku Prinčeva zapalio je društvene mreže i dežurne kritičare, a nakon 4:0 u Parizu, golijada je nastavljena na Facebooku, Twitteru, u TV - emisijama.

Englezi se posebno naslađuju. BBC je 'rešetanje' na Twitteru otvorio kratkim komentarom 'svatko tko kaže da je znao što će se dogoditi - laže', a legendarni Steven Gerrard je, primjerice, utakmicu opisao riječima - 'bio je to neravnopravni, okršaj muškaraca i dječaka'.

"Barcelona je poražena u svim rubrikama - u pojedinačnim okršajima, u momčadskoj igri, u stvorenim prilikama, prekršajima, gdje god pogledate - debakl", kaže legenda engleskog nogometa.

Užario se nakon katastrofe i Facebook Sportskih novosti, prenosimo neke od komentara.


golasoooooo

"Kakav pornić na Valentinovo! MSN, kladionice i navijači uefalone na aparatima. Kad god gledam ove katalonske jazavce uvijek se sjetim polufinala iz 2009 i one krađe stoljeća. Hvala

Nisam ljubitelj Barce, al oni su spremni u uzvratu uz pomoć sudaca napraviti nemoguće i proć dalje.


Dra-x-

Rakitić na klupi, Enriqe glupi. Tako mu i treba, on bez njega nema vezne linije, mislim dominantne vezne linije kojoj daje onaj posebni štih, a i obrana je drugačija kad je Ivan u ekipi.....

Bilo je očekivanih 7 minuta nadoknade, al vidi UEFA da im više ni oni ne mogu pomoći.


Ángel

Mišljenja sam da treba promijenit nogometnu loptu. Treba igrat s loptom na baterije i na daljinski da ona ide od igrača do igrača jer sa ovom običnom Barcelona je HENDIKEPIRANA.

Pod hitno prijaviti PSG UNICEF-u..., rasplakao je jako mnogo djece.

5:0 za Barcu u uzvratu....ni prvi ni zadnji put veselite se a još se igra 90 min.... i napomena Barcu ne podnosin ali sve je moguće jer ako su ovi njih dobili ovi također mogu izvratit iston mjerom!", samo su neki od komentara, a pao je i poneki vic:

"Šalje mama Messiju sms: Sine čuvaj se tamo u Cavani, di Maria je radila, kažu hoće izVerrati kad plaćaš ceh".

Linker
25. travanj 2024 11:19