Screenshot: Instagram

SAME OBJAVILE FOTKE

TAKVE ORGIJE SE NE PAMTE ČAK I U SVIJETU NAJVEĆIH NOGOMETNIH ZVIJEZDA! 15 Instagram 'seks bombi' stiglo na zabavu koju je blagoslovio Guardiola!?

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 15.01.2020. u 13:40

 • Nogometni Otok u srijedu bruji o orgijama gotovo cijele momčad Manchester Cityja s 15-ak Instagram ljepotica iz Italije, koje je navodno blagoslovio ni manje ni više nego njihov trener Pep Guardiola.

  Svi engleski mediji danas prenose nevjerojatnu vijest o raskalašenoj seks zabavi koju su organizirale zvijezde Cityja uz zeleno svjetlo šefa momčadi.

  Guardiolini igrači navodno su angažirali dvije talijanske PR agencije, koje su odradile tehnički dio posla, izabrale i organizirale avionski let za 15 talijanskih modela te njihov dolazak u ekskluzivni Mere Golf Resort & Spa koji se nalazi u Cheshireu.

   

     

  Screenshot: Instagram

  Amira Paula, jedna od djevojaka objavila je svoju fotografiju iz Mere Golf resorta na Instagramu

   

    

  Luda zabava dogodila se, tvrde, nakon nedjeljne 6:1 pobjede Cityja u gostima kod Aston Ville.

  Bujne Instagram ljepotice su iz Milana doletjele u Manchester te su autobusom prevezene do gradića Knutforda u Cheshireu gdje su im se pridružili igrači Cityja.

  Jedna od djevojaka sa zabave bila je navodno i talijanska prezenterica i bivša misica Chiara Giuffrida

     

  Screenshot: Instagram

  Maria Tejada objavila je na Instagramu svoju fotku s vikenda u Engleskoj

  Priča je procurila u javnost jer se dio atraktivnih modela iz Italije na svojim Instagram profilima pohvalio fotkama s ekskluzivnom druženja.

   

    

  Croatia's Luka Cindric (C) vies with Norway's Goran Johannessen (R) and Bjarte Myrhol during the group I match of the Men's 2018 EHF European Handball Championship between Croatia and Norway in Zagreb on January 20, 2018. (Photo by ANDREJ ISAKOVIC / AFP)
  Screenshot

  Iz drugih medija