Screenshot: Facebook

REKLI 'SUDBONOSNO DA'

TREĆA KRUNA ZA TROJICU RIJEČKIH NOGOMETAŠA Nakon uspjeha na travnjaku, uplovili u bračne luke: Gavranović, Vešović i Mišić oženili bolje polovice

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 04.06.2017. u 09:28

 • Marko Vešović i Mario Gavranović, nogometaši Rijeke, uplovili su sinoć u bračne vode i izrekli sudbonosno da svojim boljim polovicama, Tamari, odnosno Aniti. Nešto ranije je Josip Mišić je oženio Anu Čibarić, dok je predstavnik press službe kluba s Rujevice Marko Babić oženio Draganu Šmirtan, javlja Novi list.

  U Rijeci tako ovih dana nakon osvajanja dvostruke krune teče prava rijeka ljubavi.

  Anita i Mario Gavranović vjenčali su se službeno krajem prosinca prošle godine kod matičara u Švicarskoj, a u subotu su pred mnogobrojnim uzvanicima imali i crkveno vjenčanje.

   

  Marko Vešović i Tamara Bulatović su pak osmogodišnju vezu okrunili svadbom u budvanskom hotelu Avala.

   

  Na dan vjenčanja Bulatović je dočekala poruka koja joj je pomogla da razbije tremu. Njome se pohvalila na Instagramu. Naime, na potplatu cipela bilo je ispisano: "Ti si moja žena od prvog dana, ali jedva čekam da to danas postaneš!"

   

  Podsjećamo, Bulatović je nedavno završila u medijima zbog posve krivih razloga, preciznije zbog vrijeđajuće poruke namijenjene najboljem Dinamovom igraču Soudaniju.