Screenshot: Facebook
REKLI 'SUDBONOSNO DA'

TREĆA KRUNA ZA TROJICU RIJEČKIH NOGOMETAŠA Nakon uspjeha na travnjaku, uplovili u bračne luke: Gavranović, Vešović i Mišić oženili bolje polovice

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. lipanj 2017. 11:28

Marko Vešović i Mario Gavranović, nogometaši Rijeke, uplovili su sinoć u bračne vode i izrekli sudbonosno da svojim boljim polovicama, Tamari, odnosno Aniti. Nešto ranije je Josip Mišić je oženio Anu Čibarić, dok je predstavnik press službe kluba s Rujevice Marko Babić oženio Draganu Šmirtan, javlja Novi list.

U Rijeci tako ovih dana nakon osvajanja dvostruke krune teče prava rijeka ljubavi.

Anita i Mario Gavranović vjenčali su se službeno krajem prosinca prošle godine kod matičara u Švicarskoj, a u subotu su pred mnogobrojnim uzvanicima imali i crkveno vjenčanje.

Ly#lju

A post shared by Mario Gavranovic (@gavra7) on

Marko Vešović i Tamara Bulatović su pak osmogodišnju vezu okrunili svadbom u budvanskom hotelu Avala.

Friends are the #family we choose HVALA VAM PORODICO MOJA! #thankyou #happiness #lastnight VOLIM VAS!

A post shared by Tamara Bulatovic (@troublemaker_tb) on

Na dan vjenčanja Bulatović je dočekala poruka koja joj je pomogla da razbije tremu. Njome se pohvalila na Instagramu. Naime, na potplatu cipela bilo je ispisano: "Ti si moja žena od prvog dana, ali jedva čekam da to danas postaneš!"

You and me #weddingday

A post shared by Tamara Bulatovic (@troublemaker_tb) on

Podsjećamo, Bulatović je nedavno završila u medijima zbog posve krivih razloga, preciznije zbog vrijeđajuće poruke namijenjene najboljem Dinamovom igraču Soudaniju.

Linker
22. travanj 2024 11:02