REUTERS
BEZ DLAKE NA JEZIKU

TROFEJNI TRENER BAYERNA ŽESTOKO OPLEO PO ZVIJEZDI KLUBA 'Sramotno je da se tako ponaša prema čovjeku! Razočaran sam onime što sam vidio'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. svibanj 2018. 00:59

Jedan od najboljih napadača svijeta, Poljak Robert Lewandowski veliki je egoist, ali vrlo vjerojatno neće ovog ljeta napustiti redove Bayerna, smatra veliki trener Ottmar Hitzfeld.

Lewandowski je nedavno bio na udaru kritika nakon što je poručio kako bi postigao još više pogodaka da je imao veću potporu suigrača, često je javno isticao nezadovoljstvo, što je bio i glavni razlog zašto su krenule priče da bi već ovog ljeta mogao napustiti München.

Posljednji incident s Poljakom dogodio se u utakmici Bayerna i Kölna kada se nakon izmjene 13 minuta prije kraja susreta odbio rukovati s trenerom Juppom Heynckesom.

- Razočaran sam onime što sam vidio, to je neprihvatljivo. Sramotno je da se tako ponaša prema osobi kao što je Jupp Heynckes. Normalna je pojava u svijetu nogometa da se pozdrave igrač i trener nakon izmjene - kazao je Hitzfeld za Sport1.

Hitzfeld je također poručio kako je ljut na Poljaka i da se ovakve stvari ne bi u budućnosti smjele dešavati.

- Svaki napadač je pomalo sebičan. Mora zabijati golove i samo o tome razmišlja. To mu je na kraju i posao. Ipak, mora razmišljati i o suigračima. Jasno je da novi menadžer želi Lewu ponuditi drugom klubu kako bi mu podigao cijenu i plaću. Ipak, vjerujem da će ostati - kazao je Ottmar.

Linker
24. travanj 2024 17:51