LEICESTER, ENGLAND - AUGUST 27: Jamie Vardy of Leicester City celebrates scoring his sides first goal during the Premier League match between Leicester City and Swansea City at The King Power Stadium on August 27, 2016 in Leicester, England. (Photo by Stu Forster/Getty Images)
Stu Forster / Getty Images

RITUAL 'MAJKO MILA'

VARDY OTKRIO RECEPT SVOGA USPJEHA, LIJEČNICI SE HVATAJU ZA GLAVU 'Zvuči bolesno, ali jednom sam probao, zabio gol, i to više ne mijenjam!'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 29.09.2016. u 15:13

 • Jamie Vardy svakako nije običan nogometaš, pa tako nisu obični ni rituali koje prakticira pred svaku utakmicu.

  Sportaši se inače se striktno pridržavaju ishrane koju im je prepisao nutricionist i ništa što bi pokvarilo dobar balans ne bi smjeli unositi u organizam.

  Ali to svakako nije slučaj sa Vardyjem koji ima jako čudan ritual pred svaki dvoboj, a po svemu sudeći i više je nego štetno za zdavlje.

  Ali u slučaju ovog nogometaša to izgleda pomaže, barem on tako tvrdi. Njegov recept je sljedeći: čaša vina, tri energetska pića i dupli espreso!

  "Možda nije zdravo, ali to je tradicija. Prije jedne utakmice sam sasvim slučajno počeo. Rekao sam sebi "ako daš gol, to je to". Pogodio sam mrežu i više ne mijenjam ovaj ritual", otkrio je Vardy.

   

  Iz drugih medija