REUTERS / Instagram Ivan Rakitić
DIRLJIVA PORUKA

VELIKO SRCE LEGENDARNOG VATRENOG Poslao dirljivu poruku roditeljima malenog Julena, koji je nakon 13 dana potrage pronađen mrtav: 'Počivaj u miru'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 26. siječanj 2019. 22:32

Nakon što je dvogodišnji dječak Julen, koji je prije 13 dana upao u rupu za bunar, nakon opsežne potrage danas pronađen mrtav, u Španjolskoj vlada tuga, a o toj se tragediji na Instagramu oglasio i hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Barcelone Ivan Rakitić.

'Sve moje misli usmjerene su prema obitelji malog Julena, želim se posebno zahvaliti svim radnicima i volonterima koji su sudjelovali u spašavanju. Počivaj u miru, maleni', napisao je Rakitić na storyju na svom Instagram profilu, a uz to je objavio sliku anđela.

Ivan Rakitić, Instagram

Podsjetimo, spasioci su danima pokušavali sve kako bi uspjeli doći do mališana i spasiti ga, no na kraju ipak nisu uspjeli. Tijelo dječaka pronađeno je na dubini od 70 metara. On je 13. siječnja upao u 103 metra duboku rupu za bunar tijekom izleta s roditeljima u blizini Malage, u južnom dijelu Španjolske. Prema lokalnim medijskim izvješćima rupa za bunar iskopana je bespravno. Bunar je u promjeru imao samo 25 do 30 centimetara širine.

Soci, Adler, Rusija, 070718.
Olimpijski stadion Fisht.
FIFA World cup 2018.
Nogometna utakmica cetvrt finala svjetskog nogometnog prvenstva, FIFA World cup 2018, Rusija - Hrvatska.
NA fotografiji: Ivan Rakitic
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / HANZA MEDIA
Ivan Rakitić

Linker
18. travanj 2024 10:41