Profimedia, Instagram, Facebook
RASKALAŠENI ŽIVOT

VIDEO: BIO JE LUD DOK JE IGRAO OZBILJAN NOGOMET, A SAD JE POTPUNO PUKNUO Slavni nogometaš se ženi, ali to neće biti obično vjenčanje

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 24. svibanj 2018. 14:22

Legendarni Ronaldinho bio je poznat po raskalašenom život još dok je igrao ozbiljan nogomet u Europi, a kad je otišao u penziju čini se da je svoje životne gušte odlučio podići na još jednu veću razinu. Točnije, potpuno je 'puknuo'.

Naime, izvještaji iz Brazila govore da se Ronaldinho u kolovozu ženi. I to ne bi bilo ništa neobično da će se s njim na svadbenoj fešti biti - dvije djevojke!

38-godišnji bivši nogometaš već neko vrijeme u svojoj vili u Riju živi s Priscillom Coelho i Beatriz Souzom i čini se da je lud za obje. Toliko lud da će ih obje oženiti.

Bigamija je inače u Brazilu ilegalna i kažnjiva je sa šest godina zatvora. Međutim, Ronaldinho je odlučio izbjeći matičara i crkvu, te se umjesto službenog vjenčanja odlučio za ceremoniju koja će se održati u njegovoj viletini. Također, njihov brak neće biti službeno registriran.



Bivša zvijezda Barcelona i Milana mladu Beatriz je upoznao 2016. godine i za njom u sekundu izgubio glavu. Međutim, problem je bio što je on već tada bio u vezi s Priscillom i nije mu bilo ni na kraj pameti s njom prekinuti.

Ronaldinho se na kraju odlučio - za obje. Djevojke su na početku malo gunđale, ali brzo su se smirile nakon što im je nogometni majstor odlučio davati dnevni džeparac u visini oko 1500 eura.

Brazilski novinar Leo Dias navodi da je Ronaldinho u siječnju pripremio dva prstena i zaprosio obje djevojke. One su s ushićenjem pristale.

Takva odluka nije oduševila baš sve, pogotovo Ronaldinhovu obitelj. Njegova sestra Deisi odmah je rekla da nema šanse da će se ona pojaviti na vjenčanju. Potom je pola zemlje ustalo protiv svog bivšeg junaka, a Ronaldinho je pokušao utišati kritike tvrdeći da je cijela priča o svadbi laž.

- Nemojte vjerovati glasinama. Kad se zaručim, svi ćete znati - napisao je Ronaldinho na Twitteru.

Problem je što mu malo tko vjeruje. Brazilci navode da je već organizirao brazilskog pjevača Jorgea Vercilla da mu pjeva na svadbi...

A što kažu roditelji djevojaka? Naravno, nisu oduševljeni, pogotovo majka i otac Priscille. Navodno su već spremni uništiti Ronaldinhov plan da oženi njihovu kćer...

- Naravno da su bijesni. Kupi neki poklon njihovoj kćeri, a isti poklon daje i onoj drugoj. Tko ne bi bio ljut... - kaže Priscillin obiteljski prijatelj.

Linker
24. travanj 2024 20:38