Tyson Fury (lijevo)
 Screenshot: Facebook
I JOŠ SE ŠALI NA VLASTITI RAČUN

VIDEO: BIVŠI PRVAK SVIJETA KANDIDAT ZA 'ŽIVOT NA VAGI' Vidjeli smo ga u svakakvim izdanjima, ali ovo je vrh: Pogledajte kako luduje s 50 kg viška

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. studeni 2017. 14:09

Bivši svjetski boksački prvak Tyson Fury se vratio treninzima. Pitanje je koliko je ovaj pokušaj povratka ozbiljan s obzirom da smo istu situaciju s Britancem proživljavali nekoliko puta. Najavi povratak, krene s treninzima, o svemu obavještava na društvenim mrežama, a onda vrlo brzo odustane i natuče gomilu kilograma kao posljedica u najmanju ruku nezdravog života.

Fury je, naime, na svom službenom Instagramu u četvrtak objavio čitav niz video uradaka na kojima se nalazi u boksačkoj dvorani i na kojima trenira, prenosi Fight Site. To je u skladu nedavnim najavama da se vraća, kao i prozivci koju je poslao prema sunarodnjaku Tonyje Bellewu.

I dok su dva videa relativno ozbiljna (na jednom udara fokusere, na drugom eskivira), uslijedio je urnebesni video koji su prenijeli svi britanski mediji, a na kojem Fury pleše na strunjači unutar ringa.

Na kraju treninga Fury je objavio i fotografiju zajedno s legendarnim boksačem i bivšim svjetskim prvakom Rikyjem Hattonom. Na fotografiji su obojica bez majice, a prema onome što se može vidjeti ispred Fury je mnogo posla. Jako, jako mnogo…

Slobodna procjena je da teži zasigurno preko 150 kilograma i da mu za pravu formu treba minimalno šest mjeseci svakodnevnih treninga.

Prije samo dvije godine (28.11. 2015.) ovaj danas 29-godišnji Britanac je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Vladimira Klička okitivši se pritom titulama svjetskog prvaka prema WBA, IBF, WBO i IBO federacijama. Fury je i dalje neporažen u profesionalnoj karijeri s 25 pobjeda na svom kontu.

Linker
20. travanj 2024 04:38