Screenshot: Twitter
UHVATILE GA KAMERE

VIDEO: BIVŠI TREĆI TENISAČ SVIJETA JEDVA SPASIO ŽIVU GLAVU Njegov automobil poletio i teško stradao, spreman je za staro željezo

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. listopad 2018. 00:00

Nekad treći tenisač svijeta David Nalbandian doživio je novu nesreću na Argentinskom reliju, preciznije na osmoj etapi Entre Rios.

Nakon završetka teniske karijere 2013. godine Nalbandian se posvetio natjecanju u reliju, ali nije ni približno uspješan kao što je bio u tenisu. Otkako se natječe u reliju Nalbandian je imao već nekoliko spektakularnih nesraća, a ova svakako spada u tu rubriku. Argentinčev automobil se okrenuo nekoliko puta, a pravo je čudo da je nakon svega prošao neozlijeđen.

"Liječnička služba odmah mu je pohitala u pomoć, a sigurnosne mjere su ga zaštitile. Bio je dobro, samo mu se vrtilo u glavi, valjda od živaca", rekao je jedan od svjedoka Nalbandianove nesreće.

U nekim argentinskim medijima osvanuli su napisi da je Nalbandian ozlijeđen, što se ovaj 36-godišnjak požurio demantirati.

"Želim demantirati apsurdne i lažne izjave od ljudi koje ne poznajem vezane uz moje zdravlje u važnim medijima. Ne samo da nisu informirani, nego su stvorili nepotrebnu i besmislenu zabrinutost", poručio je Nalbandian čiji je Chevrolet Onix nakon ove nesreće spreman za staro željezo.

Sličnu nereću Nalbandian je već imao u travnju, kao i prije dvije godine.

Linker
01. svibanj 2024 17:47