Twitter
SLIJEDI KAZNA UEFE

VIDEO: BIVŠOJ ZVIJEZDI REALA ZVIŽDAO ČITAV STADION, A ON IM ODGOVORIO 'EL KLASIKOM' Iznervirani Argentinac čitavom Nou Campu pokazao 'srednjaka'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. rujan 2017. 11:09

Juventus je u utorak na otvaranju nove sezone u Ligi prvaka poražen u gostima na Nou Campu od Barcelone s 3:0. Osim dva prelijepa pogotka Lea Messija valja istaknuti i gol našeg Ivana Rakitića koji je oduševio javnost u Španjolskoj svojom predstavom.

Iako je tek početak natjecanja bio je ovo težak udarac i velika opomena Talijanima koji se u Torino vraćaju pognute glave. Možda i najnezadovoljniji na terenu bio je Argentinac Gonzalo Higuain koji je osim poraza morao pretrpjeti i zvižduke s tribina Nou Campa.

Razlog za takvo ponašanje domaće publike možda leži u tome kako je Argentinac bivši nogometaš Reala koji je prije dvije sezone za 90 milijuna eura prešao u redove torinskog kluba.

Ipak, da sve ne ostane samo na 'svečanom ispračaju' domaćih navijača pobrinuo se i sam 'Pipito' koji je iznerviran zvižducima odlučio svima pokazati 'srednjaka'. Za vjerovati je kako će i Uefa nakon ovog 'incidenta' reagirati, a o kakvoj će kazni biti riječ ostaje za vidjeti.

Linker
19. travanj 2024 02:18