screenshot youtube
POGODAK ZA PAMĆENJE

VIDEO: ČAROLIJA KOJA JE PODIGLA TRIBINE NA NOGE Ovakve majstorije viđali smo samo još kod legendarnog Balića: 'Bomba' koju nitko nije očekivao

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. travanj 2018. 15:39

Bivši prvak Europe, poljski Kielce stradao je kod kuće od moćnog PSG-a (34:28) i tako plasman u Final Four rukometne Lige prvaka sveo na minimum. Francuzi su od samog početka utakmice nametnuli svoj ritam i već nakon prvog poluvremena Poljacima utrpali 22 pogotka. Do kraja susreta Kielce je usjeplo malo ublažiti poraz, ali za vjerovati je kako će Parižani u uzvratu samo odrađivati posao.

Ivić i Szmal nisu imali nikakve šanse protiv rapoloženih Francuza, ali za najbolji potez utakmice i čitavog turnira pobrinuo se slovenski reprezentativac Dean Bombač. Spomenuti je na samom otvaranju utakmice postigao pogodak kakav se u rukometnu ne viđa često.

Nakon nekoliko križanja domaće momčadi, Slovenac se dignuo na devet metara, obrana PSG-a ga je uspjela zatvoriti, ali onda je Bombač izvukao udarac u stilu Ivana Balića i oduševio tribine. Čak niti jedan od najboljih vratara svijeta Thierry Omeyer nije imao odgovor za ovu bravuru. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
19. travanj 2024 22:03