youtube

KAŽU DA KRIVO PIŠE

VIDEO: DOMAĆINI OSTALI U ŠOKU! NEVIĐENI SKANDAL NA EUROPSKOM PRVENSTVU Rukometašice Grčke zbog trenirki napustile teren nakon samo 32 sekunde utakmice

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 02.08.2017. u 10:39

 • U ovom trenutku u Skoplju se održava Europsko prvenstvo u rukometu za djevojke do 17 godina, a nesvakidašnja scena dogodila se u susretu između Grčke i Makedonije. Naime, mlade rukometašice Grčke napustile su utakmicu protiv Makedonije jer je na trenirkama stručnog stožera protivnica pisalo 'Macedonia', prenose tamošnji mediji.

  Grčke rukometašice su se povukle s terena u trenutku kada su trebale biti intonirane himne, ali iako su se vratile na parket nakon nagovaranja službenika EHF-a i rukometnog saveza Makedonije, rukovodstvo ih je vrlo brzo ponovno povuklo u svlačionicu.

   

  Utakmica mladih rukometašica dvije susjedne zemlje je prekinuta samo 32 sekunde nakon početka, jer je rukovodstvu i rukometašicama reprezentacije Grčke zasmetalo što na trenirkama stručnog stožera Makedonije piše 'Macedonia'. Grčki izbornik je zatražio time-out, da bi odmah nakon toga povukao ekipu s terena.

  Suci su tako nakon 15 minuta čekanja pobjedu dodijelili Grčkoj.

  Tagovi