screenshot
SVAKA ČAST, MAJSTORE!

VIDEO: EH, DA JE BAREM VIŠE TAKVIH KAO ON! Zvijezda europskog velikana ponovno oduševila: Slavni nogometaš darovao je dječacima s ceste dan iz snova

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. srpanj 2017. 18:56

Da slava često zna 'udariti u glavu' puno su nam puta pokazali i dokazali sportaši diljem svijeta. Ima naravno i onih koji ostanu 'čvrsto na zemlji', no puno ih je manje u moderno vrijeme pa ih je, svaki put kada se pojave, svakako vrijedno istaknuti.

Jesse Lingard nikako nije najpoznatiji igrač Manchester Uniteda, no praktički je standardni član i to bi velika većina igrača uzela za dovoljan razlog da 'parkiraju nos u oblacima'. Međutim, ovaj 24-godišnjak još je jednom pokazao kako je stvarno čovjek 'na mjestu'.

Unitedov igrač se, naime, u svom autu vozio kroz gradsku četvrt, primjetio klince koji igraju nogomet i odlučio stati blizu njih. Mališani nisu mogli vjerovati tko ih je posjetio, a onda je Lingard napravio nešto što ovi dečki nikada neće zaboraviti.

Izašao je iz svog auta i barem na kratko zaigrao s dječacima koji vjerojatno od uzbuđenja neće nekoliko noći zaredom spavati.

Nije ovo prvi put da Jesse oduševljava. Nakon zadnjeg kola Premiershipa u kojem je United kod kuće svladao Crystal Palace 2:0, sišao je u pub najbliži Old traffordu i platio piće svakom navijaču Uniteda koji se tamo zatekao, u znak zahvale što su njega i njegovu momčad pratili kroz sezonu u kojoj 'crveni vragovi' i nisu baš briljirali.

Sve što mi možemo dodati je - svaka čast, Jesse! Da je barem više igrača kao što si ti.

Linker
18. travanj 2024 05:59