screenshot dailymotion
ZABAVILI SVE NAKON OSVAJANJA KUPA

VIDEO: HRVAT I BOSANAC NAPRAVILI ŠOU U SVLAČIONICI JUVENTUSA Pjanić snimao Mandžu, ovaj ga 'poslao' na tuširanje: 'Daj prestani s tim sra***, ajmo...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. svibanj 2018. 15:46

Nogometaši Juventusa četvrtu su godinu zaredom osvojili naslov pobjednika Talijanskog kupa zahvaljujući uvjerljivoj 4-0 (0-0) pobjedi u finalu protiv Milana u Rimu, a hrvatski reprezentativni napadač u redovima Milana Nikola Kalinić postigao je autogol u 76. minuti za konačni rezultat.

Nakon ravnopravnog prvog poluvremena, Juventus je u nastavku napunio mrežu Milana, a "tragičar" dvoboja bio je mladi vratar "crno-crvenih" Gianluigi Donnarumma koji je bio izravni krivac za drugi i treći pogodak "crno-bijelih".

Mario Mandžukić je odigrao čitav susret za Juventus kojemu je ovo ukupno 13. naslov pobjednika nacionalnog Kupa u klupskoj povijesti. Nakon utakmice i fešte na terenu vrlo je zanimljivo bilo i u svlačionici gdje je za podizanje atmosfere zadužen bio BiH reprezentativac Miralem Pjanić.

U jednom trenutku kraj njega se našao i hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić koji je 'oštrim' glasom poručio svojem velikom prijatelju da prestane sa zafrkancijom.

- Daj Pjaniću prestani s tim sranjem - kazao je Mandžo da bi mu Miralem odgovorio: Evo ga! Stalno se ljuti!

Nije Pjanić prestao sa live prijenosom slavlja iz svlačonice, a Mario mu je još jednom dobacio.

- Ajde stopiraj to! Finish! Dosta je pričanja, ajde na tuširnje - završio je Madžo.

Naravno sve je to bila čista šala i zezancija, jer Mandžukić i Pjanić veliki su prijatelji kako na terenu tako i van njega.

Linker
20. travanj 2024 05:19