Ethan Miller/Getty Images for MJCI

MA MOŽE I JEDNOM RUKOM

VIDEO: HRVATSKI MAJSTOR TO MOŽE KAD POŽELI, U POLA NOĆI, U ODIJELU.. Evo kako je Kukoč objasnio nevjerojatnu tricu koja je ove nedjelje obišla svijet!

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 04.10.2017. u 13:26

 • Toni Kukoč u nedjelju je primljen u FIBA-in Hall of Famea u Ženevi, a društvenim mrežama se dan nakon primanja u Kuću slave brzo proširio kratki isječak nevjerojatne Kukočeve trice, jednom rukom (lijevom, naravno) na improviziranom košarkaškom igralištu. U odijelu...

  Kako je do toga došlo?

  Evo što je u velikom intervjuu za Sportske novosti ove srijede odgovorio jedan od najvećih europskih košarkaša svih vremena, trostruki prvak Europe s Jugoplastikom (Splitom) i trostruki NBA prvak sa slavnim Jordanovim Bullsima.

   

  "Ha, to se dogodilo poslije svega, negdje oko ponoći. Sjedili smo u autobusu i čekali da nas odbace do hotela, međutim, čekanje se odužilo dvadesetak minuta. Kako sam ja rano ujutro morao na avion, postao sam malo nervozan zbog toga čekanja i izašao sam van vidjeti tko fali, koga čekamo i zašto ne krećemo. Uto mi je netko dobacio loptu, rekao da ga probam proći ako mogu, a ja sam samo uzeo loptu i onako je s poda šutnuo. Nisam ni gledao hoće li ući... Ušla je “bez kosti”.

   

  CIJELI INTERVJU S TONIJEM KUKOČEM MOŽETE PROČITATI U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI OD SRIJEDE