Screenshot: Facebook
O TOME SE PRIČA

VIDEO: IBRAHIMOVIĆ OPET BRILJIRA Stigao mu je poziv švedskog izbornika, a onda je uslijedila reakcija koju je malo tko očekivao

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. travanj 2018. 12:10

Zlatan Ibrahimović uživa u životu u Los Angelesu po transferu u redove Galaxyja.

Zabio je nekoliko majstorskih golova, oduševio nesvakidašnjim potezima, a bogat društven život i konstantna zbivanja su kao stvoreni za njega.

Već dulje vremena po medijima se provlači priča o potencijalnom nastupu Ibrahimovića na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Nakon Ibrine izjave da će on putovati u Rusiji bez obzira u kojoj ulozi, oglasio se bio švedski izbornik Janne Andersson.

"Ibrahimović može ići na svjetsko prvenstvo, ali ako je zaista promijenio svoje mošljenje onda me mora nazvati i reći da ponovno želi biti dio naše momčadi. Ako se to dogodi, onda možemo sjesti i razgovarati o tome što bi njegov povratak značio...potrebno je samo da me nazove i kaže mi da se želi vratiti", rekao je Andersson.

Cijelu priču oko Ibrinog potencijalnog povratka u dres švedske reprezentacije maksimalno su iskoristili u novoj Samsungovoj reklami za pametni sat.

Ibrahimović se nalazi maksimalno opušten u bazenu, kada mu stiže poziv. Na satu se vidi da dobiva poziv od izvjesnog 'Jannea', kako glasi ime švedskog izbornika. Ali, Ibra se odluči ne javiti, već nastavlja opuštati se u bazenu.

Znakovita poruka ili tek puka reklama, saznat ćemo uskoro...

Linker
19. travanj 2024 01:50