Screenshot

KAD POPUSTE SVE KOČNICE

VIDEO: JA SMIJEŠAN? VELIKI ŠEF DIVLJAČKI NAPAO TV KOMENTATORA U EUROPSKOM 'RAJU NA ZEMLJI' Pogledajte nevjerojatan okršaj u prijenosu uživo

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 22.09.2017. u 12:55

 • Predsjednik švicarskog prvoligaša Sion Christian Constantin fizički je napao televizijskog komentatora nakon prvenstvene utakmice u četvrtak navečer nakon čega je izjavio da su sada "riješene" nesuglasice između njih dvojice.

  Dio napada kojeg je snimila kamera pokazuje komentatora Rolfa Fringera kako leži na zemlji i kako ga u glavu šakom udara 60-godišnji Constantin. Sve se to dogodilo nakon pobjede Siona od 2-1 nad Luganom.

  Ubrzo nakon toga, Constantin je za televizijsku postaju Teleclub izjavio da ga je Fringer, bivši švicarski izbornik, ranije kritizirao.

   

  "Sada smo to riješili", kazao je Constantin. "Uhvatio sam i udario sam ga u stražnjicu. Kada ste napadnuti, morate se braniti."

  Švicarski nogometni savez (SFL) je potvrdio da će otvoriti disciplinski postupak o incidentu.

  "Kako je prikazano na snimci, predsjednik Siona Christian Constantin je sudjelovao u fizičkom obračunu s nogometnim stručnjakom Telecluba Rolfom Fringerom. Constantin je potvrdio napad u interviewu", kaže se u priopćenju SFL-a.

  Ranije ovaj tjedan, Fringer je kritizirao način na koji Constantin vodi klub opisujući ga "smiješnim".

  Fringer, koji je trenirao između ostalih i grčki PAOK, izjavio je da ga je Constantin udario u lice te da se spotaknuo o kemeru kada je pokušao pobjeći.