Screenshot: YouTube

U POČETKU JE BILO SMIJEŠNO

VIDEO KOJI JE POSTAO HIT U SRBIJI: SNIMIO ŠEFA U NEZGODNOJ POZI PA OSTAO BEZ POSLA Evo kako je nesretno završila komična 'skrivena kamera' s plaže

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 13.03.2018. u 16:13

 • Zanimljiva priča s ruba sporta stiže iz Srbije, a u glavnoj ulozi je bivši igrač Partizana Đorđe Lazić. Nogometaš Mladosti iz Lučana ostao je bez kluba nakon sukoba s trenerom Neškom Milvanovićem, a sve je počelo na nedavnim pripremama u Antaliji, kada je nestašni nogometaš šefa potajice snimio mobitelom na plaži.

  Lazić je, naime, snimio video na kojem njegov korpulentni trener sjeda na ležaljku, ležaljka puca, a snimka je vrlo brzo postala hit na internetu. I tu počinju Lazićevi problemi.

  Po pisanju srpskih medija, trener Mladosti je zbog 'skrivene kamere' odlučio kazniti svog igrača, navodno ga je čak planirao izbaciti iz momčadi i poslati kući odmah s priprema, ali umjesto toga, stigla je još neugodnija kazna.

   

  Lazić u nastavku prvenstva gotovo da i nije zaigrao, vrijeme je uglavnom provodio na klupi ili na zagrijavanju, a kap je prelila čašu ove nedjelje u utakmici protiv Vojvodine, kada je šef Lazića poslao na zagrijavanje, pa u igru deset minuta prije kraja ubacio drugog igrača.

  Bivši partizanovac je odmah nakon utakmice pokupio stvari i napustio klub.

  Iz drugih medija