Screenshot

NOVAC SE NA NJEGA LIJEPI

VIDEO KOJI MNOGI GLEDAJU S NEVJERICOM Najbogatiji sportaš svijeta nakon rekordne zarade svratio u casino, sjeo za aparat i pogledajte što se dogodilo

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 08.09.2017. u 13:37

 • Nakon što je u velikoj borbi protiv Conora McGregora zaradio oko 300 milijuna dolara te sada po procjeni američkih medija 'teži' oko milijarde eura, Floyd Mayweather zaradio je još novca i to na igrama na sreću.

  Čovjek čiji je nadimak 'Novac' te koji se praktički svakodnevno hvali time koliko novca ima i koji ne posjeduje nikakve bankovne kartice već svaki put kada izlazi iz kuće sa sobom nosi minimalno velike pakete novčanica od 100 dolara, dobio je uz malo sreće još novca i naravno, odmah se time pohvalio na društvenim mrežama.

  "Evo ovdje kod sebe imam 70.000 dolara, ali upravo sam osvojio i jackpot", rekao je Mayweather u videu, a kamera je pokazala na jedan od aparata za kojim je sjedio gdje se jasno vidi dobitak od 100.500 dolara.

  Nakon casina, američki je boksač s rekordom od 50 pobjeda i niti jednim porazom, otišao do svog striptiz kluba 'Girl Collection' te tamo vrlo vjerojatno potrošio veliki dio osvojenog novca. No, ne smeta to čovjeku jer ga očito ide u životu...