Screenshot

KAKVI KRALJEVI

VIDEO: MA TKO TO STOJI ODMAH IZA MODRIĆA I KOVAČIĆA? Dva dana im je trebalo da shvate: Povijesna fotka dvojca Vatrenih otkrila antologijsku prevaru!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 06.06.2017. u 11:40

 • Real Madrid je u sjajnom finalu protiv Juventusa (4:1) osvojio svoj ukupno 12. naslov europskog prvaka i obranio prošlogodišnju titulu što nikome dosad nije pošlo za rukom.

  Momčad Zinedinea Zidanea slavila je na terenu stadiona u Cardiffu, a u velikoj gužvi na terenu pojavila su se i dva uljeza. Unatoč velikom broju zaštitara dva su 'šaljivca' uspjela nadmudriti pojačano osiguranje na način da su se prerušili upravo u redare te tako dobili priliku prisustvovati slavlju Reala.

  Obučeni u odijela i sa sunčanim naočalama izgledali su kao i ostali 'čuvari reda', a onda su se odlučili i malo poslikati s europskim prvacima.

   

  'Uletjeli' su tako i u povijesni kadar s našim Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem, a za uspomenu su se malo i podružili i s ostalim svjetskim zvijezdama.

  Nevjerojatan propust organizatora u situaciji kada su se mnogi pribojavali terorističkog napada, koji nije promakao 'budnom oku' španjolskih novinara. Iako, i oni su zapravo zakazali jer eto trebalo im je dva dana da shvate tko je to 'upao na zabavu'.