Obiteljski album /
PRIČA KOJA OSVAJA

VIDEO: MNOGI NISU VIDJELI POTEZ KOJI JE BIO JOŠ LJEPŠI OD NAJGOLA HNL-A Teško bolesna djevojčica poručila Mr. Derbyju: 'Nisam spavala od sreće!'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 10. travanj 2017. 13:47

Priča koja je razgalila mnoga srca, Soudanijev gol koji je po mnogočemu bio poseban. Ne samo jer je bio atraktivan, važan, odlučujući, već i zato što je više od svih razveselio jedno dijete. Do izražaja je došla i ona druga, humana dimenzija nogometa.

- Gol poklanjam jednoj djevojčici, Petri. Ona se bori s teškom bolešću, posjetili smo je dan prije utakmice, poželjela je da zabijem Rijeci. Ja sam rekao da hoću i da ću onda napraviti rukom slovom P da zna da je to za nju. To sam i učinio - govorio je vidno dirnut Soudani, a djevojčica je u stanu na zagrebačkim Ravnicama gledala utakmicu i radovala se Dinamovom pogotku.

Petra Kračun (12) učenica je petog razreda osnovne škole na Ravnicama, a u petak, dan prije utakmice, posjetom su je iznenadili Dinamovi igrači Moro, Gojak i Soudani, bio je to rođendanski poklon, Petri posebno drag jer, naime, obožava Dinamo.

- Presretna sam zbog svega toga, nisam mogla spavati od uzbuđenja, hvala Soudaniju na svemu. Gledala sam utakmicu, gol je bio prekrasan, vidjela sam kad je napravio slovo P. Čuli smo se i poslije utakmice, Soudani me pozvao na utakmicu, ići ću kad ozdravim - kratko je kazala Petra, čija je mama Ivana rekla da je Petru sve to jako razveselilo i napunilo pozitivnom energijom. Tako je to kada gol znači više od brojke na semaforu... Petra, drži se!

Linker
20. travanj 2024 12:58