Instagram

PADAJU REKORDI

VIDEO: NEKAD JE BIO VELIKA NOGOMETNA ZVIJEZDA, DANAS JE NEURAČUNLJIVI PARTIJANER Adriano na rođendan pozvao 400 ljudi, račun - boli glava!

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 22.02.2017. u 16:46

 • Bivša velika zvijezda brazilske nogometne reprezentacije i Intera iz Milana, Adriano već dugi niz godina vodi veliku borbu s alkoholom, ali i hranom.

  Problemi su za Brazilca nastali kada mu je preminuo otac 2014. godine. Ali, ništa od toga ga nije zaustavilo da za svoj posljednji rođendan na veliki tulum pozove 400 ljudi, a račun koji je ispostavljen nakon lude zabave iznosio je vrtoglavih 92 tisuće eura.

  Brazilac je tijekom vikenda svoje goste počastio s brdo hrane i pića, a na zabavu je stigala još jedna brazilska zvijezda Romario. Adrianu nije strano razbacivanje novcem. Kruži priča kako je 2015. godine rezervirao čitav hotel u Riju gdje je na tulumu pozvao i 18 prostitutki. Za ovaj 'sport' Adriano je tada iskeširao 30 tisuća eura.

   

   

  Također je svojevremeno optužen da je upucao ženu u ruku kada je napušto jedan noćnmi klub na Božić 2011. godine. Kako god bilo njegova nogometna karijera je odavno završila, a koliko daleko će ići ona s partijanjem ostaje za vidjeti.

  Iz drugih medija