Screenshot
EMOCIJE NA NAJJAČE

VIDEO: NESUĐENA ZVIJEZDA HAJDUKA SE RASPLAKALA U NOVOJ EMISIJI ROBERTA KNJAZA Pogledajte kako je jedna mala kritika dirnula u srce popularnog Popaja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. listopad 2018. 19:48

Ovoga tjedna počela je nova emisija jedne od omiljenih TV zvijezda u Hrvatskoj - Roberta Knjaza, na kanalima PlanetSporta.

Još prošlog tjedna Knjaz je oživio lik legendarnog Oblomira Gombala – Dekstroze kojega će se nogometni ljubitelji sigurno sjetiti, (i sam Oblomir prisjetio se kako je bilo tehnicirati gradom uz Knjazove sulude zahtjeve prije 20- ak godina), a u ponedjeljak je na PlanetSportu počeo i novi Knjazov serijal - 'Nogometne priče' (10 epizoda).

Radi se o 50-minutnim intervjuima u originalnom knjazovskom stilu, a gosti su bivši nogometaši osebujnog karaktera i neobičnih životnih priča koji su ispričali nepoznate detalje iz svojih karijera. Očekivano, i oni su se morali nositi s neobičnim zadacima iz Knjazove radionice.

U goste popularnom voditelju stigli su između ostalih, Rudika Vida, nekada ubojiti golgeter hrvatskih prvoligaških travnjaka i otac Domagoja Vide, Goca Jurić koji je prepričao anegdotu o sada već kultnom Mamićevom urliku 'Ajmooooo', dok je u prvoj epizodi gost bio Zvonimir Deranja.

Popularnog Popaja su smatrali vrhunskim talentom no karijera mu nije išla smjerom koji je je bio zamišljen. U emisiji je bilo i smijeha i suza, bivši napadač Hajduka je u jednom trenutku pustio i suzu nakon jedne dobronamjerne kritike njegova oca koji je također sudjelovao u emisiji, a emocije su preplavile i ostale Knjazove sugovornike.

Dok će najbolji hrvatski žongleri tehnicirati kanalima PlanetSporta danonoćno, 'Nogometne priče' na rasporedu su ponedjeljkom od 20 sati na PlanetSportu 1. Svaka epizoda može se pogledati ponovno uz 'Snimalicu' ili u reprizi.

Linker
19. travanj 2024 09:17