Screenshot: YouTube
VRHUNAC KARIJERE

VIDEO: PALI JEDNO DRUGOM U ZAGRLJAJ Wawrinka poljubio i zagrlio prelijepu Donnu Vekić, Osječanka doslovno vrisnula od sreće

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. rujan 2016. 11:12

Švicarac Stan Wawrinka u svom je trećem Grand Slam finalu stigao i do trećeg naslova pobijedivši prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića u dvoboju za pobjednički trofej na US Openu (6-7 (1), 6-4, 7-5, 6-3), a nakon meča slavila je i naša Donna Vekić.

Emotivni trenutak dogodio se nakon što je Stan osvojio meč-poen, kratko se pozdravio sa Đokovićem i uz pratnju zaštitara krenuo prema svečanoj loži.

Tu se pozdravio sa svima, a posebno sa svojom djevojkom, 20-godišnjom hrvatskom tenisačicom Donnom Vekić koja je doslovno vrisnula od sreće kad su se zagrlili, pred kamerama, bez previše suzdržavanja.

Nije bilo ni potrebe. Osvajanje US Opena je zaista veliki trenutak u karijeri 31-godišnjeg Švicarca. Wawrinki je nakon trijumfa na Australian Openu 2014. godine, Roland Garrosu 2015. i na ovogodišnjem US Openu, sada potreban još samo trijumf na Wimbledonu kako bi popunio Grand Slam kolekciju i pridružio se najvećima - skupini od osmorice tenisača kojima je to uspjelo.

Linker
19. travanj 2024 11:10