screenshot
GOLMAN PROMAŠIO ODLUČUJUĆI PENAL

VIDEO: PIVO MU DALO SNAGU: Bivši stoper Partizana usred finala zgrabio limenku i popio pa u nadoknadi zabio za izjednačenje i spasio svoju momčad

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. lipanj 2017. 18:53

Bugarsko prvenstvo još nam je jednom donijelo uzbudljive utakmice, ali istovremeno i bizarne situacija kakve inače ne viđamo na nogometnim travnjacima, barem ne onim profesionalnim.

Levski i Vereya igrali su finale play-offa za Europsku ligu kada je kod rezultata 0:0 u 29. minuti s tribina stadiona Georgi Aspurahov u Sofiji na travnjak pala limenka piva.

Stoper gostiju Ivan Bandalovski pokupio je limenku s trave i popio, a piva mu je očito dala dodatnu snagu jer je u trećoj minuti sudačke nadoknade zabio za 1:1 i tako svoju momčad odveo u produžetke. Gosti su očajnički tražili gol prije kraja pa je tako na korner stigao i golman Kolev koji je pogodio stativu, a odbijenu loptu u mrežu je pospremio Bandalovski.

U produžecima nije bilo golova pa se otišlo na 'nadmudrivanje' s bijele točke gdje smo ponovno gledali pravu dramu. U petoj seriji je 'desetka' gostiju Elias trebao zabiti za slavlje, no promašio je. Odužilo se to u 11 serija, a devetu je pucao i Bandalovski te pogodio. No, u 11. je golman Kolev, koji je pogodio onu sativu, promašio s bijele točke i Levski je tako izborio kvalifikacije za Europsku ligu.

Inače, 30-godišnji Bandalovski je prije Vereye igrao za beogradski Partizan, a zanimljivo je kako je ove sezone u Bugarskoj zabio dva gola. Ovaj gore spomenuti te još jedan u prvenstvu i to, pogađate, u trećoj minuti sudačke nadoknade za 1:1. Nemamo snimku s te utakmice, ali nekako nagađamo kako je i tamo neka limenka završila na travnjaku.

Iskusnom stoperu to nimalo ne smeta jer se svime i pohvalio na svojoj Facebook stranici gdje je objavio video ispod kojeg je napisao: 'Vrijeme je za pivu!'

Linker
26. travanj 2024 03:06