Screenshot
TRENIRA U ČETIRI ZIDA

VIDEO: POPULARNA SVJETSKA GOLFERICA HRVATSKOG PODRIJETLA POČASTILA FANOVE Stavila štap među grudi i odigrala briljantan potez u karanteni!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. travanj 2020. 20:37

Paige Spiranac, popularna američka golferica s hrvatskim prezimenom, već je proglašena jednom od najljepših sportašica, a u vrijeme koronavirusa svojim provokativnim objavama na društvenim mrežama dodatno - privlači pažnju.

S obzirom da zbog pandemije ni ona ne smije izaći iz kuće, u zatvorenom vježba golf, a svoje umijeće odlučila je pokazati pred kamerom. Odjevena u tajice i dekoltirani topić gađala je rupu, a posebnu pažnju izazvalo je stavljanje - štapa među grudi.

Paige je nedavno progovorila o tome kako se osjećala kada je na internetu objavljena njena gola fotografija koju je slala bivšem dečku.

Fotografija je procurila nakon što je prekinula s muškarcem kojem je poslala fotografiju. On ju je najprije poslao svojim prijateljima, no ubrzo je počela kružiti među puno više ljudi, a Spiranac je počela dobivati brojne poruke stranaca koji su vidjeli fotografiju. Poruke su najčešće bile eksplicitnog sadržaja, otkrila je u svom podcastu.

"Bilo je grozno, dobivala sam poruke od ljudi koje ni ne znam, a oni su me vidjeli u tako ranjivom izdanju. Bilo je odvratno. Kad sam se napokon suočila s tipom koji je to pokazao drugima, on mi je rekao: 'Ti si drolja koja mi je to poslala i zaslužila si ovo'", prisjetila se lijepa golferica.

Paige je nakon toga odlučila gola pozirati za Sports Illustrated.

"Bila sam potpuno gola, to je bio najbolji trenutak za mene. Osjećala sam se snažnom. Rekla sam da, ako će već izaći moja gola fotografija, želim da to bude pod mojim uvjetima. Tad sam vratila svoje tijelo pod svoju kontrolu", zaključila je.

Linker
26. travanj 2024 18:04