Screenshot: Youtube
MOĆ HIPNOZE

VIDEO: RAKITIĆ I OSTALE ZVIJEZDE BARCELONE OSTALI SU U ČUDU Stigli su na upoznavanje s navijačima i ostali iznenađeni: 'Čini se nemoguće'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. travanj 2018. 18:21

Slavni nogometaši Barcelone, među kojima je i Ivan Rakitić, glavni su protagonisti zanimljivog videozapisa koji je objavila Barcelona u suradnji sa sponzorom Betfairom.

Rakitić, Andres Iniesta, Philippe Coutinho, Marc Andre ter Stegen i Paulinho u svlačionicu došli na upoznavanje s navijačima, ali scene na koje su naišli su ih u najmanju ruku iznenadile.

"Ovim navijačima rečeno je da će upoznati igrače Barcelone. Ali postoji zaplet u režiji hipnotizera Jeffa Toussainta", stoji u najavi objavljenog videa.

Troje navijača stavljeno je u stanje hipnoze prije dolaska samih igrača. Ono što se dogodilo nakon toga iznendilo je sve igrače.

Jeff Toussaint, majstor hipnoze, hipnotizirao je troje navijača, dok je društvo iz Barcelone gledalo s velikim zanimanjem, čak pomalo u čudu, reakcije hipnotiziranih osoba koji zvijezde nisu uopće prepoznali. Preciznije, zamijenili su njihov identitet za identitet druge osobe.

"Čini se tako nerealno, čak i nemoguće. Skidam vam kapu na ovome što ste napravili", rekao je Rakitić, dok je Iniesta dodao: "Ovo je nevjerojatno".

Linker
19. travanj 2024 06:43