Screenshot: Instagram
JAKO ZANIMLJIV DUET

VIDEO: SNIMKA ĐOKOVIĆA I PREKRASNE PIJANISTICE JE APSOLUTNI HIT! Bila je to ljubav na prvi pogled, pogledajte kako je izgledao prvi susret...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. kolovoz 2019. 17:12

Novak Đoković ima novu veliku obožavateljicu, a to je nitko drugi nego svjetski poznata glazbenica Lola Astanova. Ova 34-godišnja Uzbekistanka je pijanistica, skladateljica i producentica koju je hrvatska javnost upoznala zahvaljujući nastupima sa Stjepanom Hauserom, a već je neko vrijeme veliki fan Novaka Đokovića.

Nakon mjeseci komplimentiranja i čestih provokativnih komentara na njegove slike na društvenim mrežama, Lola je tijekom Mastersa u Miamiju pokušala i uživo upoznati najboljeg tenisača svijeta. To joj je konačno i uspjelo ovih dana u New Yorku, prije početka US Opena.

"Novak i ja se pratimo već duže vrijeme, a uživo smo se susreli tek sinoć, i to sam htjela podijeliti s vama. Iako sam u životu upoznala brojne ostvarene, uspješne i slavne ljude, često su ta upoznavanja bila pomalo razočaravajuća jer oni svojim osobnostima i karakterom nisu bili na razini svojih profesionalnih uspjeha.

Međutim, Novak osim što je osim izvanserijski sportaš, on je još bolja i impresivnija osoba - nježan, skroman, suosjećajan, radoznao i brižan. Novače, hvala ti što si mi inspiracija, čast je zvati te prijateljem", napisala je Lola na Instagramu uz fotografiju sa Đokovićem i video na kojem u duetu s Đokovićem svira posebnu verziju pjesme "We are the champions".

View this post on Instagram

@djokernole and I have been following each other for a while now, but met in person only last night, and I wanted to share something with you. While I have been fortunate to meet many accomplished, successful and famous people in my life, oftentimes, those meetings felt underwhelming, as their personal qualities didn’t live up to their professional achievements. But for all of Novak’s truly extraordinary accomplishments as an athlete, he is an even more impressive human being - kind, humble, compassionate, curious and caring. Novak, thank you for being an inspiration, and it is an honor to call you my friend! Good luck this Friday, we’ll be cheering you on P.S. You guys should all check out and consider supporting @novakfoundation because you would be a part of something genuine and meaningful!

A post shared by LOLA ASTANOVA (@lolaastanova) on

Pogledajte kako je to izgledalo...

Linker
26. travanj 2024 10:54