Screenshot: Instagram

JAKO ZANIMLJIV DUET

VIDEO: SNIMKA ĐOKOVIĆA I PREKRASNE PIJANISTICE JE APSOLUTNI HIT! Bila je to ljubav na prvi pogled, pogledajte kako je izgledao prvi susret...

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 24.08.2019. u 15:12

 • Novak Đoković ima novu veliku obožavateljicu, a to je nitko drugi nego svjetski poznata glazbenica Lola Astanova. Ova 34-godišnja Uzbekistanka je pijanistica, skladateljica i producentica koju je hrvatska javnost upoznala zahvaljujući nastupima sa Stjepanom Hauserom, a već je neko vrijeme veliki fan Novaka Đokovića.

  Nakon mjeseci komplimentiranja i čestih provokativnih komentara na njegove slike na društvenim mrežama, Lola je tijekom Mastersa u Miamiju pokušala i uživo upoznati najboljeg tenisača svijeta. To joj je konačno i uspjelo ovih dana u New Yorku, prije početka US Opena.

  "Novak i ja se pratimo već duže vrijeme, a uživo smo se susreli tek sinoć, i to sam htjela podijeliti s vama. Iako sam u životu upoznala brojne ostvarene, uspješne i slavne ljude, često su ta upoznavanja bila pomalo razočaravajuća jer oni svojim osobnostima i karakterom nisu bili na razini svojih profesionalnih uspjeha.

  Međutim, Novak osim što je osim izvanserijski sportaš, on je još bolja i impresivnija osoba - nježan, skroman, suosjećajan, radoznao i brižan. Novače, hvala ti što si mi inspiracija, čast je zvati te prijateljem", napisala je Lola na Instagramu uz fotografiju sa Đokovićem i video na kojem u duetu s Đokovićem svira posebnu verziju pjesme "We are the champions".

   

  Pogledajte kako je to izgledalo...

   

  Iz drugih medija