screenshot
FILMSKA ZVIJEZDA U NASTAJANJU

VIDEO: SRPSKA KOŠARKAŠKA ZVIJEZDA POTEGNULA NOŽ, PA UBOLA KEANU REEVESA Procurila scena u kojoj Bobi Marjanović kreće u osvajanje Hollywooda

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. svibanj 2019. 14:26

Jedan od najboljih srpskih košarkaša, Boban Marjanović našao se nana filmskom platnu, ovog puta u ulozi negativca u najnovijem filmu iz serijala 'John Wick' gdje glavnu ulogu tumači Keanu Reeves.

Premijera filma održana je u Los Angelesu prije tri dana, a sada je centar Philadelphije 76'ersa gostovao u popularnoj emisiji voditeljice Rachel Nichols zajedno s legendarnim košarkašem Chicago Bullsa Scottiejem Pippenom.

Nije Marjanović us studio došao pričati o košarci već promovirati svoj debitantski film, a gledatelji su imali priliku vidjeti jednu od scena.

- Iskreno, nisam magao zamisliti da ću doći ovdje i promovirati film, ovo je nešto novo za mene. Na setu sam se osjećao sjajno. Radio sam s jednim od najboljih glumaca koji je veliki profesionalac, jednako kao i mi igrači na trenizima. Ovo je nešto novo za mene, gluma, film, tučnjave... Keanu mi je dao neke smjernice, kao na prijmer da pričam malo sporije jer je bilo važno da gledatelji čuju trenutak kada razgovor počne.

Marjanović u filmu tumači negativca Ernesta s kojim Keanu započinje tučnjavu u knjižnici nakon što košarkaš na njega potegne nož.

- Bio je sjajan u scenama tučnjave. I u NBA imamo također dobre glumce, ali ovo je drugačija gluma. Zaista je bilo vrlo zanimljivo - govorio je Bobi.

Linker
27. travanj 2024 00:40